2777
2789

.

(ایران دخت)                     بلندی آسمان جایگاه من است                                                                                                                            ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.

وقتی میگی خوشگل همه میگن این کجاش خوشگله.

وقتی میگی زشت همه میگن اینکه خوشگله،

🤣

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه‌قدر بدم میاد عکس طرف رو میزارید، چه حسی داری اگه بدونی یک نفر عکست رو تو فضای مجازی گذاشته و نظر ...

خودشه بابا

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم

ب

ز

ا

ر

🫤

🙃

😄

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بزار 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

بهت قول میدم چون لفت دادی همه میگن معمولی یا زشت

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏

سلام از صفحه ۲

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••.  📌  بازآاین‌ درگه‌ ما،درگه‌ نومیدی‌ نیست‌، 🌿                «یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبه‌کاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمی‌گردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!
2810