2777
2789
عنوان

کسایی که سزارین کردین شمام حس میکنید شکمتون انگار مال خودتون نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 43 پست
دوس داشتم سزارین زایمان کنم حقیقتا با این تاپیک دو به شک شدم🥲

هر کدوم از زایمان ها رو انجام بدی اول آخرش بعضی از عوارض رو ممکنه دچارش بشی 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خداروشکر نداشتم البته بگم چاقم نیستم  ولی حتما نذار دخترت بپره رو شکمت خدای نکرده فتق نکنه

از همین میترسم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
هر کدوم از زایمان ها رو انجام بدی اول آخرش بعضی از عوارض رو ممکنه دچارش بشی 

ای بابا😥

نمیدونم 

همینجوریشم هورمونام ریختن به هم و دارم ناشکری میکنم بخاطر باردار شدنم🥺

هوووف

خدا خودش کمکمون کنه

دوس داشتم سزارین زایمان کنم حقیقتا با این تاپیک دو به شک شدم🥲

زایمان جفتشون بدن واقعا .ما زنا چقد عذاب میکشیم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
بله شدم ولی بعد ۶ سال با کلی بدبختی  البته عکس رنگی ،یک نوع درمان برای نازایی هست ،یکی از لوله ...

😫😫😫منطقه ما جوریه بچه زیاد باید بیاری شوهرمم پسر میخواد واقعا با این اوصاف...

من چسبندگی داشتم پریود خیلی درد ناک داشتم تو سزارینم دکتر بر طرف کرد الان دیگه پریودم دردناک نیست

شمام نازایی گرفتین؟

من دوتا سزارین تو دوسال داشتم،هم چین چیزی نبود

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...