2777
2789

سلام خانوما من روز۸دورم‌و۹دورم‌رابطه محافظت نشده داشتم و وسط دورم دل درد شدید و حساسیت شدییید سینه پیداکردم ک سربارداری اولمم دقیقا همینجوری فهمیدم باردارم...شش روز مون ه ب موعدم بی بی چک زدم مثبت شد فرداش ازمایش دادم منفی شد ازبعدشم هرچی بی بی چک زدم هاله مینداخت همششش.سه‌روز مونده ب موعد باز ازمایش دادم منفی شد ولی من همون حالتای حساسیت سینه رو داشتم تا ی روز بعد موعدم شروع کردم ب خون دیدن الان چارروزه دیروز قط شد امروز دوباره خون دیدم کلا پریودی بادرد پهلو بود شدید الان ی بی بیک زدم سریع زیر دودیقه اینجوری شد قضیه چیع اخ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم چند روز پیش بی بی زدم روز موعدم همینجوری شد  ۴ روز بعدش رفتم آزمایش دادم مثبت شد 😍

خب من پریودم خون دیدم سه روزه ولی خب بخاطر ی سری حالتام و اینک بی بی چکای قبلم‌هاله مینداخت این زدم سریع رنگ گرفت