2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

خیلی دردناک بودخیلی

مادرت چه دل سنگی داره واقعاااا چه ذاتی داره چی بگم واقعاااااا ادم میمونه خدا انقدر بهت بده عزیزم بی نیاز از هرچی مال دنیا باشی گلم 😔❤

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
اینجا برا یه جمله زود قضاوت میکنن  مثلا یکی رو میشناسم از مادرشوهر طلا قرض کرده بود خونه بخره ...

اینم حرفی

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادت قرار نیست تاوان بی پولی همسر شما رو بدن. کار مامانتم بد بوده که کفته نمیگم و گفته

پس این وسط همدلی و خانواده بودن چی میشه ؟؟؟ کسی قرار نیس تاوان بده ولی این قرض گرفته .. حالا چند ماه بعد زایمان به همون گرم پس می‌گرفت... الان طلاها تو دستش سنگینی نمیکنه ک دخترش شکمش خالیه یا به هر دلیلی الان وضعشون خوب نیس؟؟؟ در رو  یه پاشنه نمیچرخه ... همیشه هم اینه تو شرایط سخت نمیمونن ولی شرمندگیش میمونه برای کسی که میتونست کمک کنه و نکرد 

اینجا برا یه جمله زود قضاوت میکنن  مثلا یکی رو میشناسم از مادرشوهر طلا قرض کرده بود خونه بخره ...

من هماهنگ‌کرده بودم برج‌۲ که وامم در اکمد همون‌قدر گرم طلا بگیرم

شما خودت الان قضاوت کردی

واقعا اینجا همه قضاوت میکنن

من ناراحتیم از این بود که قول داده بود تا برج۲صبر کنه چون میدونست تا اون موقع پولی ندارم

تازه خودش هم اصرار کرد گفت بگیر و احتیاج ندارم

من که زوری نگرفتم ازش😥

شاید میگم از قرصه بوده من قرص نمیخورم

نه ربطی نداره به روشهای پیشگیری...

رحم همیشه مناسب برای بچه دارشدن نیست.

تخمکها به مرور ضعیف میشن و ممکنه بخاطر تغذیه و هزارتا چیز دیگه دچار کیست و فیبروم و اندومتریوز چسبندگی بشید.حتی ممکنه مرد اسپرمش ضعیف بشه.

پس وقتی همه چی اوکی هست نباید فرصت رو از دست داد.

من همیشه میگم اگه شوهرتون آدم مناسبی برای زندگی هست دست دست نکنید.

چرا اومد داد از اولش؟

همین واسم جای تعجب داره

تازه اینکه بهش گفته بودم تا برج ۲ پولی دستم نیست

شانس آکردم این آخر سالی به شوهرم یه پولی دادن اومده بود دستش که بزاره روی حلقه هامون

عب نداره روزهای سخت میگذره وقتی بچه ات و بغل کنی همه دنیا برات بهشت میشه.منم دوبار توی بیمارستان دولتی زایمان کردم خیلی هم خوب بود.این روزها بیمارستان های دولتی به بهش زایشگاه بیشتر اهمیت میدن و تمیزتر از ۶مه جا هست.نگران نباش همه چی درست میشه.خیلی از ماها از لین روزهای سخت زیاد داشتیم ولی گذشت و رفت و تموم شد.

اوه چه با سوزو گداز تعریف کردی؟ مادرت الان باید جور بارداری شما بکشه؟ شما به جیبت نگاه میکردی بعد بچ ...

واااا مامانش بچه نیست که یا ازاول نمیداد یا دندون سرجیگرش میزاشت تااردیبهشت آدم ازآدم پول قرض میگیره دیگه چی میشه مگه

واااا مامانش بچه نیست که یا ازاول نمیداد یا دندون سرجیگرش میزاشت تااردیبهشت آدم ازآدم پول قرض میگیره ...

آدمی که نداره به نظرم مجبورنیست توبیمازستان خصوصی زایمان کنه وبیست میلیون تومن بده بره دولتی ته تهش دویست سیصدمیگیرن

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜

اسی قفل کن عزیزم تابیشتر از این دلتو نشکستن

خیلی بد قضاوت میکنن به نظرم کامنتا رو نخون 

اگه پیاممو دیدی قفل کن  اذیت نشی🌹

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
بهتر ر بذار نخوره جمع کن فردا مرد بیشتر گیرت میاد

خنده تلخی داشت 

می‌خوام چ کار کنم اون پول رو ، وقتی نیاز داشتیم ب دردمون نخورد 

می‌خوام پولش هم با خودش تو قبرش ببره.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...