2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

همینایی که خودشونو جر میدن روزیشو میاره بچه و وای سقط نکنید حتی از گشنگی میمردین الان دارن میگن خب چرا اوردین اگه پول نداشتین😄عالی هستین

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …

یاد خواهرشوهرم افتادم پول نداشتن دوران بارداریش وام ۱۵ میلیونی گرفت سه سال پیش که زایمان رو بره خصوصی 

بابا یه شب زایمانه وقتی میبینید پول ندارید دولتی برید زایمان کنید منت کسی رو نکشید خودتون رو هم تو دردسر نندازید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یجوری میگن جور زایمان تو انگار غریبه بوده . آدم اگه از خانواده اش کمک نخواد از کی کمک بخواد ؟ النگو و پول همیشه هستن و میشه از طرف بگیری اما دخترت چی ؟ وظیفه خانواده پس چیه فقط زاییدن؟

اصالت لر 🌬
عزیزم پکل حلقه هام‌نمیرسید اون‌موقع دقت کن‌نکشتم پول زایمانمم دادم‌که‌تکنستم النگو بگیرم‌براش پول ...

خانمم دیگه به این چیزا فکر نکنید 

به این فکر کنید که خدا در عوضش چی بهتون داده

الحمدالله دیگه مستاجر نیسین خونه دارین

الحمدالله خانواده شوهرتون فهمیدن و محترم

الحمدالله بچه دومتون سالم دنیا میاد

زایمانتون هم بسپارید دست خدا به بهترین وجه انجام میشه

ول وام فرزند آوری ۸۰ تومن میگیرین  میرید یه مقداریش رو طلا میخرین یادتون میره

اره کلن دولتی عالیه اینهمه مینالنم همه منم شما نمیدونی دانشجوان ولی بیمارستانای دولتی همشون دانجشوها ...

نمیگم عالیه ولی نباید جمع بست، بهتره شرایط و موقعیت اون بیمارستان رو در نظر گرفت همه که بد نیستن

روزی صدتا تو‌دولتی زایمانه صدتااتاق داره بخش زنان 😂یچیزی  بگید باورش شه ادم

احتمالا دولتی نزدیک شما انقدر داغون بوده بیمارستانی که من رفتم کلا اون شب دو تا زایمان انجام شد بقیه اتاقا خالی بودن، خبری از دانشجو هم نبود

برو تاپیک هاشو بخون شوهرش همیشه به مادرش فحش ناموسی میده

واااا چرااینجورین اینا

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                   نگرد گلم این کاربری دست دونفره کاملا متفاوته🩵
خصوصی با دولتی فرقی نداره😂مگه میشه اونم تامین اجتماعی که شبر تو شیره  رسیدگی خصوصیو عمرن داشته ...

من دولتی نرفتم

۲تا زایمانم خصوصی بودن ولی نه رسیدگی داشت نه هیچ کوفتی

بلایی که سرم آوردن روزی هزاربار نفرینشون میکنم

بعضی ها پس اینهمه به خودشون سختی و و فلاکت و گشنگی میدن طلا میخرن حتی شور..ت هم نمیخرن پس فردا روز میخوان ببرن ببخشید تو گور؟

برای اولاد جمع میکنید دیگه اینجام از دلتون نمیاد ایول بابا انگار نه انگار همین طلاهم از شکم همین بچه زدن که تونستن بخرن

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
مگه تو ایران نیستی؟؟به من گفتن ۳۵. نداشتم یعنی داشتم ولی زورم اومد  رفتم طبیعی زاییدم ،،😂ه ...

بهتر نبود خسیس بازی در نمیارودی میدادی تا نخوای به قول خودت جر بخوری و بگی سخت ترین کار زن بودنه

خدا خیرشون بده که خوبی های پدرتون رو نادیده نگرفتن اما خیلی از بچه ها نمک نشناس هستن ،انشالله پدر بز ...

مرسی عزیزم انشالله 

تن شما و عزیزانتون سالم باشه 😘

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
مامانت بدون اجازه همسر و پسرش این کار انجام داد از کجا میدونی شاید تحت فشار قرارش دادان شماهم باید ب ...

طلاهای مادرش چه ربطی به پدرش و برادرش داره مال خودش بوده مردی که طلا میخره واسه زنش و بهش هدیه میده دیگه هیچ تصرفی توشون نداره

به بچه هم مربوط نیست.

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭