2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم قرار بوده اردیبهشت پس بدن ک مادرشون ب داداش  وپدرش میگن و مجبورمیشن زودتر پس بدن از اول ق ...

خب پاشو اندازه ی گلیمش دراز میکرد.برو پستاشو بخون چند بار پست زده که شوهرم به مادرم فحش ناموسی میده،موقع فحش ناموسی میاد شوهرش رو به رگبار ببنده که الان داره مادرش رو میبنده به رگبار؟؟؟

خیلی احتیاج به پول داشتن و دستشون تنگ بود دست نگه میداشتن پولشون کاملا جور شد میرفتن دنبال خونه خریدن،از اول حلقشون رو میفروختن،گریه کردن نداره که طرف قرض داده الان میخواد پس بگیره.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
 چرا اصرار دارید نظرتون رو باچوب و چماق به دیگران به قبولونید؟؟

😐 قطعا تو بالای ۱۸ سالت نیست 

چون درکی از واقعیت نداری

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                   نگرد گلم این کاربری دست دونفره کاملا متفاوته🩵

همه حق به خانوم میدن ولی چرا کسی نمیگه این خانوم ک اینفدر نداشته نباید بجه دار میشد 

اخه ادم چطوری دلش بیاد مادرش طلاهاش بفروشه ک بده بهش...

جدا از اینمه خیلی هم زرنگه ک خواسته برادر و پدرش نفهمن ...

بابا خب ندارین بچه نیارین خب صبر کنید 

چرا اصرار دارید نظرتون رو باچوب و چماق به دیگران به قبولونید؟؟

بعدش چوب چماقم کجا بود

شما درک نمیکند ومعنی خانواده رو نمیدونید

شما نمیخواید نفهمد ب نفهم 

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                   نگرد گلم این کاربری دست دونفره کاملا متفاوته🩵
هزار لایک به حرفات.میگه پول ندارم نون و خرما بخرم واسه زایمانم بعد بچه رو میخواد چجوری تامین کنه؟؟پو ...

وا خب حالا خونه رو ک خریده بچه هم یکی میخان همه میخان اون مادره حالا طلا براش ایقد مهمه والا من همه جوره پشت بچه هامم تا حالا صدبار طلاهام فروختم دادمشون 

من نمیدونم شما کجا زندگی میکنی ولی دولتی که من رفتم اتاق های بیمارستان به قسمت های کوچیک و شخصی تقسی ...

اره کلن دولتی عالیه اینهمه مینالنم همه منم شما نمیدونی دانشجوان ولی بیمارستانای دولتی همشون دانجشوهان کار یاد بگیرن دیگه هر چی باشه امکاناتو رسیدگی خصوصیو نداره 

همه حق به خانوم میدن ولی چرا کسی نمیگه این خانوم ک اینفدر نداشته نباید بجه دار میشد  اخه ادم چ ...

چون به روز از مادرش نگرفته😐 واسه خرید خونه گرفته

به خواست خودش داده قرار بوده چند ماه دیگه براش بخردش 

وا خب حالا خونه رو ک خریده بچه هم یکی میخان همه میخان اون مادره حالا طلا براش ایقد مهمه والا من همه ...

شما اشتباه میکنی 

لابد بچه هات قدر دانن نکه فحش ناموسی بهت بدن

چون به روز از مادرش نگرفته😐 واسه خرید خونه گرفته به خواست خودش داده قرار بوده چند ماه دیگه براش بخ ...

برای کسی ک بهت فحش ناموسی میده هیچی نباید بدی حتما فکر میکرده ادمن خبر نداشته قراره فحش ناموسی هم بخوره

وا خب حالا خونه رو ک خریده بچه هم یکی میخان همه میخان اون مادره حالا طلا براش ایقد مهمه والا من همه ...

شما دوماد بهت فحش ناموسی بده یا عروست بهت فحش ناموسی بده باید خیلی بدبخت باشی بهش پول بدی.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی