2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

استاتر عزیزانشالله درست میشه غصه نخور یه وقتای باید یه چیزای ببینی تا بفهمی حتی عزیزانت هم نمیشه روشون حساب کرد زندگی در همین حد نامرد شده فداتشم غصه نخور

دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو فرهنگ ایرانی داماد را مفت خور می دونن

و کلا برادرزن اصلا چشم دیدن داماد را نداره

یک واقعیت است.

قابل توجه خانم هایی که میگن ما چون برادر نداشتیم

دلمون پسر می خواد.

برادر دقیقا همین چیزیه که اسی اینجا گفته .

خانوادت قرار نیست تاوان بی پولی همسر شما رو بدن. کار مامانتم بد بوده که کفته نمیگم و گفته

اره همین که دخترشون رو دادن تا به شوهرش بده کافیه

تا فروشنده هست خریدارم پیدا میشه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

هرکس نون رحم مروت معرفت قلبش را میخوره تو ایران مادیات برا انسانیت ارجحیت داره... کی تو قبرش، طلاا برده پول برده دنیا گنج قارون داشته باشی اون گودال بدادت نمیرسه جز دلی که شاد کردی 

یکی مثل شما حسود گند زد ب کل زندگی من خیلی کارتون بده بخدا

باشه🙄

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

چه تفکر کمونیستی رقت انگیزی  امیدوارم خواهر برادرت همیشه جیبشون پر از پول باشه بی نیاز از مال ...

انشالله

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

اسی تو جدی نارحتی؟

بابا بهونه داری دختر بهووونه

بهونه داری که یچتو از این خانواده سمی دور کنی

توی یه محیط سالم بزرگش کنی

اگه این اتفاق نمی افتاد چجوری با چه بهونه ای می خواستی از شرشون خلاص شی؟

کمک یعنی وقتی که احتیاج هست شما که امضات پراز یاد ائمه هست این حرفات متناقضه واقعا یه روز اون یکی اح ...

ولی من نمیتونم اینو هضمش کنم

درک کردنش برام خیلی سخته

یکم دلتو بزرگ کن پول یکی دیگس اونوقت شما حسادت میکنی پدر و مادرن دوس دارن ب بچشون کمک کن دق ...

اگر اون یکی بچه شونه دوست دارن کمک کنن

خب این یکی هم بچه شونه 

چرا به این یکی ندن ؟

چه فرقی بین این دوتاست ؟ 

نمیشه یکی رو تحویل بگیرن یکی رو بزارن کنار

🤣🤣🤣🤣خب خواهرت الان نیاز داشته بابات داده،بعدا تو نیاز داشته باشی بابات میده. اون موقع هم میگی پس ...

چرا آینده نامعلوم صحبت کنیم؟

چیزی اصلا شاید اتفاق نیفته

شاید من هیچ ازدواج نکنم و بچه نیارم اون وقت بابام کِی میخواد به منم بده ؟!

پس همین الآن باید با بچه ها برابر رفتار کنه 

نه واسه آینده نامعلوم