2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
وقتی بی پولی نززززززااااااا بقیه ک مجبورن نیستن خرج تو رو بدن توقعتم کم کن

تو یاد گرفتی توقعاتت کم باشه و تو سری خور بار بیای عزیزم همه مثل شما نیستن و وظیفه پدر مادر تا وقتی زنده هستن مسئولیت پذیریه در قبال بچهاشون شما با این دیدگاه هیچ وقت بچه دار نشو

به نظرم مادرت مقصره همونجا نکوببد تو دهن برادرت و کذاشت زنگ بزنه 

واقعا موندم تز ابن مادرا 

که فقط زاییدن بلدن

عیب نداره عزیزم 

تو از این مادرا نباش چند وقت دیگه ببین افتاد النگوهاش براش میمونه موقع پیری و کوری 

که لاز تو لاید بری ترو خشکش کنی 

اون داداشتم میره ور دل زنش غضه نخور بچه ات غصه میخوره فقط یه چیزب فکر کن از غریبه گرفته بودین و دادن تمام . دلتو اینجوری راضی کن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی خوندم فکر کردم از خانواده من داری میگی البته خانواده خیلی خیلی بدتر از اینا بلا سرم آوردند الآنم قطع رابطه ام ولی اسی خداروشکر کن همسر خوبی داری دیروز شوهرم خانواده ام کوبید تو سرم. کلی هم کتک خوردم ولی چکار کنم جایی ندارم برم از دو طرف بدبختم،😭😭😭😭

استارتر عزیز، تجربه گریه تو طلافروشی داشتم، وقتی روز زن طلام را فروختم...وقتی هدیه خیلی ارزشمندی که داشتم را مجبور شدم بفروشم و تجربه ی زایمان داشتم که تا روز خود زایمان که دردام شروع شده بود میدیدم شوهرم چقدر آشفتس و گوشی دستشه و بعد فهمیدم پول نداشته و نمیدونسته از کی قرض کنه، من تجربه همه این روز ها را داشتم، ولی خدا انقدر بزرگ بود و هست، انقدر حواسش به تک تک این لحظه ها بود که واسم جبرانشون کرد،شاید از نظر من طول کشید ولی جبران کرد...مطمئن باش واست یه روزی جبران میکنه ....اون حواسش هست خودش

از این چیزاپیش میاد.هیچ وقت باخانواده قطع ارتباط نکن.پدرومادر وظیفه ندارن بعدازدواج هزینه بچه شون بدن‌.چرا خانواده شوهرت کمک نکردن؟پشت خانواده خودت باش.حتما یه صلاحی دونستن که اینکارو کردن.

من یه بار گفتم نمیتونم برای بچه ام شیرینی بخرم حساسیت داره فقط جمله چرا بچه آوردی بود که سرازیر شد ...

چون یه عده دور از جوون اکثریت کاربرا،بچه و دبیرستانی بی تجربه و یه عده آدم عقده ای و مشکل دار هستن که نه تجربه داشتن نه درک و فهم درست از شرایط.

عزیزم مادرت چقد طلا ندیده اس🤐🤐🤐

سریع بدوووو بدووو

این مغازه به اون مغازه داشته طلا انتخاب میکرده؟؟؟

باورکن خودش از عمد به داداشت گفته حتی یک درصدم فکرنمیکنم

از این شرایطتتون اصلا ناراحت شده باشه.....😑😑😑

من جای تو بودم توروشون نگاهم نمیکردم

همین النگوهارو هم فردا خرج داداش تحفه و بددهنت

میکنه ، حالا ببین کی بهت گفتم ☹️☹️☹️☹️☹️

رفیق تو زندگے سعے ڪن همیشہ با آدم هاے چشم و دل سیر همسُفرہ و همسفر بشے 👌

ان شالله وام فرزند اوری میگیری دستت باز میشه 

والا منم سر دخترم مغزی جات نخوردم بخدا فقط یکم شاید بادام. 

تازه کرونا هم گرفتم تو بارداریم ، خونریزی هم گرفتم ، توکل بخدا کردم، شمام توکل بخدا کن ، ان شالله دست و بالات باز بشه برین سه تا انگشتر بخرین هم برای خودتون هم بچتون

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
وقتی خوندم فکر کردم از خانواده من داری م یگی البته خانواده خیلی خیلی بدتر از اینا بلا سرم آوردند الآ ...

من شب عیدی خیلی ازخانواده خودم دلخور بودم منم مشکل دارم برادر نامردم ۴ ساله بیش از ۲۰۰ میلیون پول گرفته نه پولمو میده پدرومادرمم طرف پسرشون میگیرن ومیگن حق نداری بهش بگی  فکر میکنن فقط پسر عزیزه 

برام دعا کنید بفهمن درحق من ظلم کردن 

خانوادگی چه وابستگی عجیبی به طلا دارید.

شما هم مثل مادرت عشق طلا هستی 

عزیزم از اول باید حلقه های خودتون را می فروختید. 

زشت نبود برای فروش حلقه گریه کردید؟

من حلقه ام جواهر برلیان بود و کار ایتالیا

ولی همین که پول لازم شد فروختم .

ناراحت نبودم حتی خوشحال هم بودم با فروش حلقه گره از کارمون باز شد.

جالبه که حلقه را برای ماشین فروختم.

ولی باز ماشین را هم مجبور شدم سال بعد بفروشم

ولی باز هم ناراحت نبودم زندگی همینه دیگه.

مال دنیا به کسی وفا نکرده

من شب عیدی خیلی ازخانواده خودم دلخور بودم منم مشکل دارم برادر نامردم ۴ ساله بیش از ۲۰۰ میلیون پول گر ...

خدا کمکت کنه عزیزم برات از ته دلم دعا میکنم به پولت برسی.

شما هم برای من دعا کن خسته شدم همه زندگیم با سختی و بدبختی گذشته یه روز خوش ندیدم . همه بدنم درد می‌کنه بازو و کمرم کبود،😔😔😔