2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
اوه چه با سوزو گداز تعریف کردی؟ مادرت الان باید جور بارداری شما بکشه؟ شما به جیبت نگاه میکردی بعد بچ ...

جور چیه   قرض کرده تایم پس دادنم گفته  اون زده زیرش    یعنی الان مادرش یا پدرش بیفتن بیمارستان ایشون و شوهرش هیچ کمکی نمیکنه    ی بده و بستون کمکی بوده

الان یکی که تو ناز و نعمت بزرگ شده میاد میگه نه نکن احترام مادر واجبه 

مگه مادر چیزه مقدسیه؟ هر آدمی که خوبی کنه بهترینه مهم نیست مادر باشه رفیق باشه کی باشه هرکیم بدی کنه بدی اینجام مهم نیست مادره یا کیه تازه مثلا یارو بچه زاییده باید وظیفه مادری داشته باشه براش بعد اینطوری.. واقعا اشک آدم در میاد

بعضی مادر ها عین زن بابا هستن مثل مادر ایشون چه مادری آخه چه مقدسی چه بهشتی زیر پای مادری..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداییش وظیفه مادرت نبوده بهتون پول بده ها😐یکم بی توقع باشیم! گرچه وقتی داده و گفته به کسی نمیگم بای ...

چراتوقع نداشته باشه؟وقتی پدرومادردارن بایدکمک کنن به بچشون الان همونامریض بشن اولین نفرازهمین دخترتوقع دارن

گلم مادرشوهر منم اینجوریه 

همسر منم ۷ ساله کامل قطع ارتباطه 

اوایل هی فکر میکرد به بی کسی هاش

، نه اینکه دلش برای اونا تنگ بشه نه....اما همش تو خودش بود ک چرا خونوادش بد بودن 

اما از من ب شما نصیحت اصلا خودتون ناراحت نکن 

الان همسرم ماشاالله دیگ اون غصه ها یادش رفته 

و با خیال رااااااااحت و بدون دردسر داره زندگیشو می‌کنه 

اما وقتی باشون ارتباط داشت همش عذابش میدادن 

البته خونواده همسر من از بچگی باهاش خوب نبودن 

خیلی خیلی خیلی آزارش میدادن 

من نمی‌دونم برای شما در چه سطح هستن 

خداییش وظیفه مادرت نبوده بهتون پول بده ها😐یکم بی توقع باشیم! گرچه وقتی داده و گفته به کسی نمیگم بای ...

کل ماجرا رو اطلاع نداریم      قرض داده و تایم پس دادنم گفتن زده زیرش   الان پدر یا مادرش بیفتن بیمارستان   پاشون بره تو گچ  ایشون و شوهرشون کمک نمی کنن ؟   ی بده و بستون کمکی بوده 

الان یکی که تو ناز و نعمت بزرگ شده میاد میگه نه نکن احترام مادر واجبه  مگه مادر چیزه مقدسیه؟ ه ...

مادر شوهر من دااااااااااااااااااغون‌ بود 

یه حیوان به تمام معنا 

حیوان هم حیفه ، حیوان احساس مادری سرش میشه 

یه ابلیس بود 

پسرش اصلاااااااا براش مهم نبود اصلا حتی سر سوزنی 

این داغ همیشه رو دل من مونده ک همسرم کسی رو نداره 

😭😭😭😭

خانوادت قرار نیست تاوان بی پولی همسر شما رو بدن. کار مامانتم بد بوده که کفته نمیگم و گفته

خب از اولش طلاهاشو نمیداده این فیلما دیگه چیه دم عیدی نزدیک زایمان دخترش تو این موقعیت حساس 

اعصابم خراب کردی با پستت فقط چقدر امثال تو پره

اگر باعث ناراحتی و اعصاب خوردیتون شدم ❤️💐

قصد قلبی من ناراحت کردن کسی نبود دوست عزیز

من فقط نظر شخصیمو گفتم

دیگه چه کنم که اینم نقطه ضعف منه

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

وقتی پول نداری برا چی میزایی میخوای یکی دیگه رو هم بدبخت کنی؟

یه سوال،این موضوع بی پولیش تازه ایجاد شده و قبلش پولش رو داشته،الان بره بچه ۹ ماهه رو سقط کنه چون ندار شده؟؟

نصف جوابا اینه.

چقدر انرژی منفی از تو گرفتم چقدر دلت کوچیکه ادعا مذهب هم دارید اه 

واقعا دلش  کوچیکه. میگه  بفهمم به خواهر برادرم کمک مالی کردن قیامت میکنم! حالا  برعکس  ما خواهر برادرا  خیلی هوای همو داریم  خیلییی.  خوشحالم  که انقد چشم و دلمون سیره . همیشه مامانم میگه کسی که از پولش به بقیه میبخشه خیلیییی دلش بزرگه  خدا  چند برابر بهش میده. واقعا هم تجربه ش کردم 

درسته ولی خب بچشونه ادم از طرف خانواده حمایت نشه پس چیکار کنه بعد قرض گرفتن خب همینجوری که نگرفتن یه ...

گلم درک چنین مساله ای براشون سخته   انگار کافریه   معنی گ بدون و بستون کمکی رو انگار اصلا درک نمی کنن   همین پدر ومادر مشکلی پیش بیاد پاشون بره تو گچ همین دختر همین داماد رسیدگی نمی کنن ؟    برض بوده و تایم پس دادنم گفتن طرف زده زیرش