2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
باز خوبه شما ب ایراد خودت واقفی این یه حُسنه خودش (من و امثال من نیستیم ) ان شالله عاقبت بخیر بشی ...

ممنونم💐❤️

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یبار دندونم درد میکرد پول نداشتیم بکشیم یا پر کنیم ۵۰ تومن میشد کشیدنش اون دوران سخترین روزای زندگیم بود رفتم ب مادرم گفتم ۱۰۰ یا ۲۰۰ بده مجبور نشم طلامو بفروشم یکی دوماهه برمیگردونم گف نمیدونم اخه بتونم یا ن همون انگشترتو بفروش این در صورتی بود ک مامانم اینا خداروشکر وضع مالیشون عالیه یبارم پدر خدابیامرزم خرابم کرد سر ۱۰۰ پول دیگه تا ب الان ن بهشون گفتم ن چیزی هیجوقت برامون کار نکردن اخرم ناراضین اما ی داداش مهربون دارم با اینکه سنش کمه مرد واقعیه مرامش از صدتا مرد بزرگتر بیشتره

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
نه ولی تازه خونه خریدیم اردیبهشت قرار بود وام بگیریم پول مامانم رو بدیم ولی فرصت ندادن 

الحمدلله که خونه گرفتید هزار بار شکر کن ...نی نی هم میاد پر برکت میاد نگران نباش گلی...چیزی هم از مامانت ب دل نگیر ... انشاالله اردیبهشت وام میگیرین طلا هم میگیری...خدا بزرگه

من با کلی قرض۱۰ سال قبل صاحب خونه شدم،اون زمان به مامانم گفتم النگوتو بفروش بده به من پولشو بهت برمیگردونم النگوش ۳۵ گرم بود،گفت اگر بفروشم برابرش باید برام طلا بخرین،گفتم نمیتونم و منصرف شدم،بعد چند ماه رفت و اون النگو رو اهدا کرد به بازسازی حرم امام حسین ،این هیچ موقع از دلم بیرون نمیره که نمیره،من تا ۶ ماه غذای درست و حسابی نداشتم که بخورم،من هیچی وضع زندگی خودشونم افتضاح بود،نمیدونم چرا بعضیا چراغ مسجد رو به خونه ی خودشون روا میدونن

این یه واقعیته واقعابعضی پدرومادراالکی میگن بچشونودوس دارن یموقعهایی بچشونویجوری جلوی خانواده همسرش خردمیکنن هیچوقت بچه یادش نمیره پدرومادرمنم توسختیام هیچوقت کمک مالی بهم نکردن اتفاقاازم قرضم خواستن 

من با کلی قرض۱۰ سال قبل صاحب خونه شدم،اون زمان به مامانم گفتم النگوتو بفروش بده به من پولشو بهت برمی ...

من خودم مذهبی ام و عاشق امام حسین

اما مطمینم اگر مادرت اون پول رو ب تو میداد امام حسین خوشخالتر میشد تا این کارش

خانوادت قرار نیست تاوان بی پولی همسر شما رو بدن. کار مامانتم بد بوده که کفته نمیگم و گفته

تاوان نبوده گلم قرض کرده از اولم گفته چه تایمی میده   اون زده زیرش            همون مادر پدر پاشون بره تو گچ همین خانم کمکشون نمیکنه 

خداییش وظیفه مادرت نبوده بهتون پول بده ها😐یکم بی توقع باشیم! گرچه وقتی داده و گفته به کسی نمیگم باید پای حرفش میمونده ولی اینکه اینجوری توقع داری ازش زیادیه. الان کی به کی پول میده عزیز من؟اونا از چشم همسرت میبینن میگن باید خودش تامین کنه