2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
والا تو خانواده ما پسرا همیشه از خانواده خودشون پول میگیرن برای قرض و همسر خودمم اگه پدرش نداشته باش ...

عزیزم ول کن اصن پسرشه دخترشه

طرف با رضایت خدش قرض داده و زمانی رو برا پس دادنش تعیین کرده حالا داره ادا در میاره این بیچاره ها رو عذاب میده

واقعا بعضیاتون بی رحم و بی فرهنگین

یعنی چی مادرش مسئول بی پولی شوهرش نیس؟

زمین گرده شاید یروزی انشالله شوهر استارتر پولدار بشه و خاتوادش کمک بخان چجوری روشون میشه دیکه کمک بگیرن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمم چی میگی... منم سرم اومده... من با شرایط سخت بنایی کردیم و خونه دارشدیم هیچ کس کمک نکرد در حال ...

هی خواهر این زمینی که خریدن اول قرار بود با هم شریکی بخریمش.اخرش که پولاشون جمع شد خودشون خریدنش منم دیگه هیچی حتی نکردن منو با پول خودم شریک خودشون کنن

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
عزیزم ول کن اصن پسرشه دخترشه طرف با رضایت خدش قرض داده و زمانی رو برا پس دادنش تعیین کرده حالا داره ...

دقیقا پست قبل‌تر همینو گفتم 

اصلا بگو دوستشه 

وقتی قرض داده و گفته دو ماه دیگه پس میگیرم این که بعد ده روز بگه پولمو پس بدید واقعا رفتار بدیه

آدم از خانوادش انتظار نداشته باشه از کی داشته باشه؟

درسته وقتی نداری نباید باردار بشی، ولی زندگی بالا پایین داره طبق گفته ایشون برنامشون بهم ریخته.

چقدر بی احساسین.

نور خدا که بسته شد به میله و علمی که اثبات نکرد این شکست.
چرا؟ چی شده قتل شده؟ کشت و کار شده تجاوز شده بی حیثیتی شده؟ چی شد؟ عجب نی نی سایتیها عجیب هستن. &nbs ...

چقدر متاسفم واسه طرز فکرت چقدر بد تربیت شدی 

دختر خوب یروزی شاید خانواده اسی محتاج اسی و شوهرش بشن اونموقع چجوری روشون میشه تقاضا کنن؟

معنی خانواده رو نفهمیدی خانواده باید پشت هم باشن تو سختیا بهم کمک کنن تو خوشیا که همه خوبن

اگه اول متن رو میخوندی نوشتم ک ک ار مادر و برادرش درست نبود اما نه اینکه ب این معنا باشه ک همه چیو ...

عزیز من قرض داده وقت برای پس دادنش تعیین کرده این بحثا الان صدق میکنه؟وقتی طرفا پولو خرج کردن از کجاشون در بیارن بدن؟ار دیگه باید حلقه های ازدواجشونو بفروشن

بعلاوه اینکه اوایل ازدواج پدر و مادر باید دست بچشونو بگیرن نه اینکه شرایط اونا رو سخت تر گنن مگ خانواده تو شرایط سخت بهم کمک نمکنن پدر مادر دختره هم مریض شه این میره پرستاریشونو میکنه به هر حال زندگی سخته و خرج داره

وای چطوری روتون میشه به یکی بگید مادرت برات مرده؟ وای وای.  من یکی این طوری بهم بگه نابودش میکن ...

همونجور که شما روت شد این پست رو بزاری و ذره ای دلت نسوخت😊((اوه چه با سوزو گداز تعریف کردی؟ مادرت الان باید جور بارداری شما بکشه؟ شما به جیبت نگاه میکردی بعد بچه میاوردی))

منم وقتی داشتم حلقمو میفروختم خیلی گریه کردم💔حتی الانم یادش افتادم دارم گریه میکنم

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔

ای خاک بر سر خانواده ی بدرد نخورت

خاااااک

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
وای چطوری روتون میشه به یکی بگید مادرت برات مرده؟ وای وای.  من یکی این طوری بهم بگه نابودش میکن ...

تا کسی باهات حرف نزده حرف نزن ریپلای نکن

شب بخیر

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...