2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

کار داداشت و مادرت بد بود قبول

اما اینم در نظر داشته باش هیچکس مسئول بی پولی شما نیست و وظیفه شوهرت هست که خرج زندگی ترور تامین کنه نه مادرت و بقیه

و فرد اصلی ک باید خجالت بکشه قطعا شوهرته که وقتی نمیتونه کسی رو تامیین کنه ازدواج کرده .

خونه خریدن چه ربطی داره به پول یک کیلو گردو؟؟؟ زیادی شلوغش کردی. 

من اوایل زندگیمون به هزارتومن محتاج بودیم چون خونه خریده بودیم شبا نون خشک میخوردیم شکرخداااااا الان وضعمون خوب شده هیچوقت اینجوری نگو شایدالان دستش حالیه پول همون یک کیلو گردو هم نداره عزیزم

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا طلا طلاس چه فرق میکنه😐😐😐

واقعا متوجه نمیشد چه فرقی داره؟؟؟؟ 

مارو باش باکی حرف میزنم 

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                   نگرد گلم این کاربری دست دونفره کاملا متفاوته🩵
اهان ، شب خوش عزیزم

شب بخیر

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                   نگرد گلم این کاربری دست دونفره کاملا متفاوته🩵
ب داداش نکبتت چ ربطی داشته ک زنگ بزنه فحش بده  نریدی بهش؟؟

خوب عزیر. داداشش که چاقو نگذاشته بود رو‌گردن مادرش که ....مشکل جای دیگس

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
من همچین خانواده عجوبه ای ک ببره حلقه بچهاش بفروشه ندیدم! شاید برا شما عادیه، ولی وظیفه پدرمادر حمای ...

برا من میدونی چی عادیه؟ قضاوت نی نی سایتی هاست.  ببین هر وقت باخانواده اسی هم صحبت کردی حرفای اونا رو هم شنیدی بعد بگو خانوادش اژدهان اسی بدبخت و بی پناهه

انشالله حالا من شوهرم خیلی سرکوفت میزنن که پدرت همه زندگیش پسرشه فقط.بعضی وقتا گریم میگیره

میفهمم چی میگی... منم سرم اومده... من با شرایط سخت بنایی کردیم و خونه دارشدیم هیچ کس کمک نکرد در حالیکه برادرام راحت از بابام خونه گرفتن... نمیدونم چرا به داماد روا ندارن ولی به عروس روا دارن...

ولی الان دیگه چشم به کمک هیچ کس نداریم. 

منم موقع خونه خریدنی مامانم بهم طلا گرمی داد  بعد از ۲سال گرمی پسش دادم بازم میگفت نه فعلا نمی‌خوام بیچاره  . بابا خواهرام داداشم هیچ وقت حرفی نزدن خدایی . ۲۰میلیونم نقد داده بودن یک بعدش پس دادیم. راستش من ازشون ناراحت بودم که چرا گرمی بهم طلا دادن ولی  حق داشتن .....