2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
خب خدا  رو شکر پس وضع مالیتون بد نیست برا خرید خونه فعلا برا یع مدت تو مضیقه اید..همچین با آب و ...

دمت گرمه

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡

بحث مادر و خانواده استارتر ب کنار که واقعا بد کردن..اما استارتر اصلا لزومی نداشت بخاطر بی وسیله نقلیه بودن و بیمارستان خصوصی چنین خفتی رو متحمل بشی..الانم انشالله بسلامتی زایمان میکنی با پول خودتون ماشین و حلقه میخرین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باورم نمیشه همچی مادری وجود داشته باشه چون مامان مم از دهنش درمیاره تو دهن من و بچه هام میزاره

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.

ببین خواهرانه میگم امیدت به بنده نباشه همه وی بسپار به بالا سری اگه زایمانت طبیعی یه ماماهمراه خوب بگیر برو بیمارستان دولتی باخیال راحت میخوای ۲۰تومن بدی بیمارستان درد زایمانم خودت میکشی پس بهتره به جای قرض عاقلانه فک کنی ۲۰تومن خرج وسایل خونت کن کم وکسری نداشته باشی

بحث مادر و خانواده استارتر ب کنار که واقعا بد کردن..اما استارتر اصلا لزومی نداشت بخاطر بی وسیله نقلی ...

ماشینشونم فروختن؟یاچی؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
بعضیا یه جور  حرف میزنن  ادم میمونه   اصلا انگار درکی از هیچی ندارن  

والا انگار ما داریم تو یه جامعه دیگه زندگی میکنم 

دریا هم تو این روزا پر خالی میشه

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                   نگرد گلم این کاربری دست دونفره کاملا متفاوته🩵

چه تاپیک عجیبی

هم ناراحتم کرد هم عصبی

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
بعضیا چ بی انصافن ولا مادر از جونشم واسه بچش میگذره چ برسه دو چسه النگو

عزیزم مادر میگذره این آدما مادر نیستن عاطفه ندارن مادر منم بعذ 20 سال زنگ زدم گوشی را رو من قطع کرده مادر منم پسر دوست بوده مثل مادر این خانم با اینکه تک دخترم ولی هرگز درحقم مادری نکرد دو ماه کارتن خواب شدم رفتم دم خونش، خونه راهم نداد گفت برادرت غر میزنه نصف شب بیرونم کرد گفت برو ترمینال بخواب 

واقعا چطوری روتون میشه به خانواده کسی توهین کنید؟ 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

خانواده ای که توی درد و گرفتاری همدردی نکنن و به داد بچشون نرسه همون بهتر که لایق توهین بشه

بخاطر همین چیزاست هیچ وقت راضی نیستم از خانواده چیزی قرض کنم باز صد رحمت به غریبه حداقل به آدم فحش ن ...

دقیقا سه  میلیون از داداشم قرض گرفتم  

بعد از دو روز به روم اورد که بهش پس دادم

حالا خودم دوبار ۴۰ تومن بهش قرض دادم اصلا به روش نیاوردم تا خودش پس داد بهم