2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
وااا مثل قدیمیا دارید میگید واسه پسر غریبه!!!!!!!  اولا اون غریبه الان دامادشه نزدیکترین فرد ب ...

هرکسی یه عقایدی داره به نظرم بعد از ازدواج از پدر مادرتوقع داشتن توقع بیجاس پدر مادر غلط نکردن که بچه دار شدن بیچارهاا بچه رو بزرگ کن بعد اینکه خونه ای شوهرم میره باید حمایتش کنی

نظر من یعنی نظر من لطفا کسی نخواد مثلا نظر درست خودشو به من تحمیل کنه اوکی 🤜😅🤛 

عزیزم میدونم برا درددل اینجا مشکلتون و گفتین اما بدتر حرف شنیدین 

چون اینجا مردم از همه شرایط شما خبر ندارن همین چهارتا جمله رو میشنون انصافم ندارم بیشتر از این دل زن باردار و نشکنن هرچی به دهنشون میاد میگن 

من درکت میکنم خیلی سخته آدم حمایت خانوادشم نداشته باشه 

بلاخره روزای سخته که آدم دوست و خانواده میخواد و گرن روزای خوب که بودنشون هنر نیست 

توکل بخدا هرشب سوره واقعه رو بخون ان شالله پر روزی باشید 

اگه اصفهانم هستی بگو کاری داری بیام پیشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه عجیب پول نداشتی.میخواسته بره خصوصی..زایمان... از این سمت پول جمع کرده..بعد از اون ور رفتی پول قرض ...

واقعا براتون عجیبه؟؟مگه ما تو یه جامعه زندگی نمیکنیم؟؟ 

کجاش فهمیدنش سخته پول خونشون کم بوده پول قرض کردن تا اربیهشت ولی ایشون پولشو زودتر خواسته😐 مجبوزشو کل پول بده بره

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                   نگرد گلم این کاربری دست دونفره کاملا متفاوته🩵
مامان بعضیا انگار اینجوریه و واقعا هم عجیبه  نمیدونم چرا برام قابل باور نیست اصلا

من نزدیک عروسی داداشم یه خونه خریدم تازه مستاجر و.. نبودم داشتیم برای سرمایه گزاری میخریدیم و یه مقدار کم اومد یه دستبند داشتم گفتم میخام بفروشم مامانم  اجازه نداد گفت میدونم اون دستبندو دوست داری نگهش دار تو عروسی ام استفاده کنی  بهم پولشو داد گفت طلاتو نگه دار 

بعد اینجا میگن چرا به پسر غریبه قرض بده 

عاطفه و محبت زیر خط فقر 

فقط برای اینکه بیان به زنی که دوهفته دیگه باید زایمان کنه بگن چرا حامله شدی، تو که نداری چرا دکتر و بیمارستان خوب میری و.... خوبن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
این چه دیدگاه مسخرهایکه دارین چون مادرش پدرش باید طلاشو بخاطر پسر غریبه بفروشه مادرپدر وظیفه دارن قب ...

وای باورم نمیشه یه کاربر اینجا ریپلایم کرد بهم گفت چقد کثیفی.  فقط، بخاطر اینکه گفتم خداروشکر خونه خریدی مادرت طلا فروخت داد به تو تو هم طلا فروختی دادی مامانت غصه و گریه نداره که😦

چرا عجیبه براتون میخواسته بره خصوصی الان پولشون کامل دادن رفته حتی درحد خرید یه بسته خرما نمونده😐💔

بعضیا یه جور  حرف میزنن  ادم میمونه   اصلا انگار درکی از هیچی ندارن  

اگه داشتم قرض میدم ولی هیچ وقت طلامو به خاطرش نمیفروشم داداششم حق داشته میگه برچی مادرمن باید طلاشو ...

پسر غریبه کجا بود ،پس دخترش چی این وسط 

داماد آدم مگه غریبه حساب میشه 

بخدا مامان منم داماد و عروسش رو بینهایت دوست داره

منو بگو که فکر کردم الان اسی و شوهرش تو چادر گوشه خیابون خوابیدن کامنتا رو که خوندم فهمیدم وضع اسی ...

با بخش اول حرف موافقم منم همین فکرو کزدم

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
هرکسی یه عقایدی داره به نظرم بعد از ازدواج از پدر مادرتوقع داشتن توقع بیجاس پدر مادر غلط نکردن که بچ ...

توقع نیست اگر نمخواست نباید میداد ازهمون اول ایشون تو شرایط 

بدی قرار بدن بلانسبت پدر مادرا بله غلط نکردن ولی اگر جایی میتونن حامی باشن چه اشکالی داره؟ شما تو زندگیتون پول قرض نکردین؟

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                   نگرد گلم این کاربری دست دونفره کاملا متفاوته🩵
هرکسی یه عقایدی داره به نظرم بعد از ازدواج از پدر مادرتوقع داشتن توقع بیجاس پدر مادر غلط نکردن که بچ ...

اره واقعا عقاید خیلی  فرق دارن 

من که بعد ازدواج که سهله تا عمر دارم هرررررگز دخترمو تو چنین وضعیتی قرار نمیدم بخاطر دوتا آهن پاره تو دستم، همونجور که پدرمادرای اطرافم رو دارم میبینم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
وای باورم نمیشه یه کاربر اینجا ریپلایم کرد بهم گفت چقد کثیفی.  فقط، بخاطر اینکه گفتم خداروشکر خ ...

🤣🤣

نظر من یعنی نظر من لطفا کسی نخواد مثلا نظر درست خودشو به من تحمیل کنه اوکی 🤜😅🤛 

این تاپیک قلبمو پارهههههه پورههههه کردددددد :")))💔💔💔💔💔💔

دورت بگردم الهییییی:"))))

در وصل هم ز شوق ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)