2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چته کدوم بیمارستان دولتی ۲۰ ملیون گرفته  مشخصه خصوصیه ...

وااااا خوبی تو؟؟؟؟؟بیمارستان دولتی که پولی نمیگیره مگر دستمزد دکتر 

۲۰تومن توخصوصی پولی نیست استارترم گفتن قصد داشتن برن خصوصی و این ۲۰تومن رو کنار گذاشته بودن الان متاسفانه نشده و مجبورن برن دولتی

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
بعدشم تو که واسه یه حلقه زار زار گریه می‌کنی چجوری میخوای مادر بشی با این دل کوچیکت  من همون س ...

واسه حلقه که گریه نکرده ،کار مادرش دلش بدرد آورده شرایط دخترش میدونسته، وگرنه ماهم سال اول فروختیم

واسه حلقه که گریه نکرده ،کار مادرش دلش بدرد آورده شرایط دخترش میدونسته، وگرنه ماهم سال اول فروختیم

وقتی خودش حلقه داشته نباید النگو مادرشو می‌فروخته میزاشته جیبش 

از حلقش نتوانسته دل بکنه چرا مادرش باید طلاشو از دستش در بیاره 

وقتی خودش حلقه داشته نباید النگو مادرشو می‌فروخته میزاشته جیبش  از حلقش نتوانسته دل بکنه چرا م ...

النگو میشه همیشه خرید حلقه روادم به ناچار باید بفروشه ،پس مادر بودن کجا معنی میشه ،نمیدونم شاید مادرمن خیلی  فداکار برام عجیبه

وقتی بچه دار شده بودم پیش اومد منم نخواستم بگیرم مادرم اصرار کرد منم گفتم غریبه نیست وامم اردیبهشت ...

همون اول باید حلقه های خودتون رو میفروختین بعدش میگرفتین نه دلخوری پیش میومد نه هیچی

مامان الیناجون و فندق جون❤❤👩‍⚕️👨‍👩‍👧🤰

مادر شما آدم بی فکر و بب عاطفه ایه که شرایط بچه ش واسش مهم نیست و فقط حس و حال خودش واسش مهمه. درست مثل شما که در شرایطی که پول نداری غذا بخری قراره یه موجود بی گناه و بی پناه رو به این دنیا اضافه کنی که بیاد و زجر بکشه.

النگو میشه همیشه خرید حلقه روادم به ناچار باید بفروشه ،پس مادر بودن کجا معنی میشه ،نمیدونم شاید مادر ...

از کجا معلوم النگو براش می‌خریدن بعدا؟ حتما بدحسابی از داماد دیدن که این برخورد کردن 

النگو میشه همیشه خرید حلقه روادم به ناچار باید بفروشه ،پس مادر بودن کجا معنی میشه ،نمیدونم شاید مادر ...

فرقی بین النگو و حلقه نیست هر دو طلا هستن و قابل خرید مجدد

انتظاراتمون از دیگران رو خوبه به حداقل برسونیم

مامان الیناجون و فندق جون❤❤👩‍⚕️👨‍👩‍👧🤰

مامانت باید جور  خونه دار شدنت رو بکشه ، مادرشوهر نداری ؟ منم کم به مادرم زحمت ندادم پشیمونم پشیمون الان تقی به توقی میخوره شوهرم پدر و مادرمو فحش بارون می‌کنه بیچاره ها کلی برامون زحمت کشیدن

خانما بنده خدا بارداره الان تو شرایط حساسیه بخدا بخاطر حلقه هم گریه نکرده بخاطر کاربرادرش ک یک شب زنگ زده فحش رکیک داده بخاطر کار مادرش ک گشته گشته النگو خوشگل پیدا کنه تااین بنده خدا بخره غریبه دلش سوخت مادر نسوخت منم تقریبا تواین شرایط قرار گرفتم ن بااین شدت بابدبختی طلافروش بهم قسطی داد ماهی 300باید سود طلافروش بدم اگر نتونم پول بدم