2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
حتما بگیر ازش

دیگ تموم شد بخوام حرف بزنم مثل اسی جبهه میگیرن ک بی رحمی و فلان .تا من سلام میدم بهشون شروع میکنن از بدهکاری و بی پولی گفتن .

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

خب خواهر  چرا زایمان طبیعی نمیکنی ؟ راحت و بی دردسر ... هزینه ش هم پایینه

انقد زود قضاوت نکنید 

بچم بلانچ هست نچرخیده 

تک شهر ماهم ببمارزتان دولتی خیلی ناجورن وگرنه من تو این سرایط نمیرم خصوصی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب قول داده بود تا اردیبهشت من‌که مجبورش نکرده بودم قول نمیداد  من که‌زورش نکرده بودم عزیزم ...

اسی جان غصه نخور ولی اینو بدون شما هم مثل خیلی های دیگه خانواده‌ای نداری که روش حساب کنی . دیگه روشون حسابی باز نکن توکلت فقط به خدا باشه و بس

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
دیگ تموم شد بخوام حرف بزنم مثل اسی جبهه میگیرن ک بی رحمی و فلان .تا من سلام میدم بهشون شروع میکنن از ...

بزار جبهه بگیرن مرده تنش سالمه بره کار کنه قرضشو بده

بگو شوهرم سراغ سکه رو گرفته گفتم این ماه برادرم برمیگردونه

کاربری دوممه         
ما رو جیب کسی حساب باز نمی‌کنیم اما خانواده واسه ما مفهوم دیگه ای داره ، کمک کردن بخشیدن پشت هم بودن ...

آره والا .من نه که فقط پدر و مادر خودم اینجوری باشن بلکه تمام اطرافیانم دیدم که پدرومادرهاشون پشتشون بودن توی هر زمینه ای ،بخدا دایی من خونه خودش رو فروخت برای بدهی پسرش داد و خیلی دیگه از این موارد .....با درست و غلط بودنش هم کاری ندارم اما هیچ پدر دلسوزی دلش نمیاد قطعا پسرش به خاطر بدهی بره زندان

نه بابا من دوسال پیش طلاهامو دادم به خواهرم سه برابر شد همین ماه پیش که برام خرید خیلیم تشکر کرد بند ...

من ندیدم هچین چیزی .تا بوده گرفتنای پس نداده .این بنده خدا باردار نمیخوام دلشو بشکنم من خودم اگ باشم سریع دلم میسوزه ولی نظرم از عقلم دادم نه قلبم .به هرکس خانوادم پول قرض دادم البته در حد دو تومن اینا بعدش بخشیدم ولی همه که دوس ندارن از مالشون بگذرن

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

اصلا پدرو مادر نباید بذارن اون انتظاره پیش بیاد وقتی میبینن بچشون مشکلی داره حالا هر مشکلی چه مالی چ ...

اینجور سنگ رو سنگ بند نمیشه و آدماخیلی ترسناک میشن،حرفت اصلا منطقی نبود،توی غرب و خیلی کشورابعداز۱۸سال فرزند مکلف میشه ،نباید به بچه راحتی مطلق داد

ببین عزیزم  تا حلقه داشتید نباید طلای مادرتو میفروختی درسته حلقه یادگاریه اما تا خودتون طلا برا ...

پول حلقه هامون انقد نمیشد

اگه دقت کنی نوشتم پول جمع کردم تو این یک سال واسه زایمان که گذاشتم روش طلاهارو پس بدم❤

یه سریا بویی از مادر بودن نبردن فقط اسمشون مادره 

اتفاقا بدتر دنبال نقطه ضعف هستن 

ای کاش از اول قبول نمی‌کردی 

ولی از این به بعد ادمتو بشناس دیگه اسی بهشون رو نده

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
پول قرض بگیری اشکالی نداره ولی اینکه النگو از دست طرفو دربیاری بفروشی ظلمه همون اول حلقه هاشونو میف ...

بزور درنیاورده که این حرفا چیه مادرش زن بزرگساله بچه صغیر نبود کسی گولش بزنه بگه بیا النگوها بده به من با رضایت خودش داده الانم‌نامردی کرده پسرشو انداخته به جون اینا 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
🤫🤫🤫🤫 دقیقا همین جوری بوده برو تاپیک هاط قبلیم‌بخون

دیگه حوصله ندارم برم چیزی بخونم. شما هم حرص الکی نخور خدارو شکر کن خونه خریدید.  این حرف و سخن ها رو هم تموم کن.  یه طلا قرض گرفتی فروختی یه طلاهم فروختی پس دادی.  یک یک مساوی.  بی خیال دیگه