2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مشکل اکثر ایرانی ها اینه که همیشه مسائلو باهم قاطی می کنن و منطقی فکر نمی کنن فی نفسه اینکه ا ...

اما مادر آدم کسی نیست 

بخدا مادر من بود خودش اگر میدید من مشکل مالی دارم النگوهاشو میداد پس هم نمیگرفت

دقیقا اگر من بودم همون اول حلقه هارو میفروختم نه النگوی دست مادرمو فوقش اردیبهشت مجدد یه ست حلقه ج ...

عزیزم پکل حلقه هام‌نمیرسید اون‌موقع

دقت کن‌نکشتم پول زایمانمم دادم‌که‌تکنستم النگو بگیرم‌براش

پول حلقه هام انقد نمیشد وگرنه نمیگرفتم

بعدشم خودش اصرار کرد هی بهم‌گفت من الان لازم ندارم

وگرنه من که‌مجبورش نکردم

گفت بخر برج‌۲ واسم

عزیزم مشکل اکثر ایرانی ها اینه که همیشه مسائلو باهم قاطی می کنن و منطقی فکر نمی کنن فی نفسه اینکه ا ...

ما رو جیب کسی حساب باز نمی‌کنیم اما خانواده واسه ما مفهوم دیگه ای داره ، کمک کردن بخشیدن پشت هم بودن هوای هم و داشتن تو روزای سخت واسمون لذت بخشه ، بدون حساب می‌بخشیم و حتی یادمون نمیاد عدد کمک چقدر بوده  چون اولویت ما همخون بودنه نه چیز دیگه . اما مطمعنا حق با شماست ✋

یعنی به خدا این تاپیک ها رو میخونم حالم از هر چی آدم و خانواده است بهم میخوره. واقعا خودتونین یا ادا درمیارین؟؟؟ اگه پدر و مادر دست بچه رو نگیره, برادر به خواهر رحم نکنه, دیگه چی از خانواده تشکیل دادن و مراوده داشتن؟؟ 

همش هم خوبه میگن غربی ها بی عاطفه ان و انسانیت ندارن. به خدا که عاطفه بعضی حیوونها به آدم دوپا شرف داره

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
ببین انتظار داشتن از هرکسی حتی والدین اشتباهه

اصلا پدرو مادر نباید بذارن اون انتظاره پیش بیاد وقتی میبینن بچشون مشکلی داره حالا هر مشکلی چه مالی چه غیرمالی باید خودشون پیش قدم بشن برای حل مشکل بچشون حالا بچشون توی هر سنی باشه چه مجرد چه متاهل فرقی هم نداره

از جمله بندی قبلیت متوجه شدم بری دوباره بخونیش اگه ادب داشته باشی متوجه میشی🙂

شما تاپیکای قبل اسی بخونی میفهمی شوهرش زن حاملشو صبح تا شب کتک میزنه.  احتمالا خانواده اسی هم میدونن دومادشون چه ادمیه.  فقط تعجبم از شماهاست که دلتون برا شوهره سوخته و پریدین به امثال من که منطقی حرف میزنن😑

خب راست میگه  باید بتونه اون بچه رو راحت بزرگ کنه که نه خودش اذیت بشه نه اون بچه کمبود داشته ب ...

نگفت که خدایی نکرده فقیر و بدبخت شدند که

گفت این ماه تو فشار افتادیم به خاطر خرید خونه،این چه حرفیه مد شده تو سایت که طرف جرات نمیکنه بگه ندارم.

به خدا که حق الناسه این حرفا