2777
2789

مامانم دوتا النگو داشت دوماه پیش فروخت بهم داد چون پول لازم بودم و باردار 

قرار بود اردیبهشت بدم بهش

ولی قرار بود به کسی نگه

برداشت به بابا و داداشم گفت

داداشم دیشب ساعت یک شب زنگ زد به شوهرم کلی فحاشی کرد

دیگه رکیک تر از این فحشها وجود نداشت😭

گفت فردا صبح میرید واسه مادرم همون قدر طلا میخرید 

شوهرمم چون الان پول دستش نبود گفت فقط حلقه های ازدواجمون موندن بریم بفروشیم

مامانمم‌ اومد النگو انتخاب کرد با چه آب و تابی 

که فلان باشن و دوساعت توی خیابون دورمون داد تا النگو پیدا کرد

دید داریم حلقه هامونو میفروشیم فقط گفت شرمنده

طلا فروش دید من و شوهرم بغض کردیم وقتی طلاهارو دادیم گفت من میتونم واسه تون نگه دارم تا چند وقت دوباره بیاید ازم بخرید 

اینو که گفت من و شوهرم اشکمون سرازیر شد و گفتیم نه

طلا فروش که مرد بود و غریبه دلش سوخت

کلی دعا کرد ان شالله بیاین پیش خودم بهترش رو بهتون میدم خودش هم گریه اش گرفت

مامانمم هیچی نگفت

۲۰ میلیون هم جمع کرده بودیم واسه زایمان

اونم دادیم تا النگوش رو خرید و الان باید برم بیمارستان دولتی چون حتی پول غذا هم ندارم

میخواستم یکم گردو و خرما بخرم واسه بعد زایمان اما

هیچی ته حسابمون نمونده 

با ذوق النگوهارو کرد دستش

خداحافظی کردم و گفتم دیگه نه کاری باهاتون دارم نه کاری بهم داشته باشین چون هم خودش و بابام و داداشم میمیرن واسه پول

من دو هفته دیگه زایمانم هست جای اینکه بگن پول نمیخوای شب عیدی مجبورم کردن حلقه ازدواجم رو بفروشم😭

منم دیگه قطع ارتباط میکنم باهاشون

😢😢😢

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرتون بیکارِ؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

خانوادت قرار نیست تاوان بی پولی همسر شما رو بدن.

کار مامانتم بد بوده که کفته نمیگم و گفته

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔