2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

یه زمانی دقیقا من حال تورو داشتم حتی بدترش،حتی پول زایمان تو بیمارستان دولتی روهم به زور جورکردم،توخونمون هیچی نبود،وسایلام همه دست دو ازتو دیوارخریده بودم،فرش،یخچال،گاز همه قدیمی 

بچم که بدنیااومد خداشاهده انگار وارد یه دنیای دیگ شدیم ازاین رو به اون رو شدیم اصن

ازخدا میخام به حق این شبای عزیز بچت به سلامتی بدنیا بیاد وزندگیتو سرشار از برکت ونعمت کنه جوریکه یه سال دیگه حتی این روزا رو یادت نیاد

ولی اینو بدون با نبخشیدن خانوادت فقط خودت اذیت میشی و کینش مث یه سنگ بزرگ احساس سنگینی میده بهت

نمیگم فراموش کن وانگار نه انگار،نه!! فقط ببخششون تا راحت بشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوه چه با سوزو گداز تعریف کردی؟ مادرت الان باید جور بارداری شما بکشه؟ شما به جیبت نگاه میکردی بعد بچ ...

همیشه از کامنت هاتون متنفر بودم در تاپیک همه با خفت کامنت میزاری خدا به دادت برسه 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

از اول حلقتونو میفروختین چرا طلای مادرتو از دستش دراوردین! 

شوهرت چطور روش شد! میرفت از خواهر مادر عمه یا خاله خودش میگرفت 

این مردا کلا چشمشون ب مالواموال دخترس

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
ایشالا بهترشو میخری خواهر ولی تو این شرایط چرا باردار شدی خب

به تو ربطی داره آخه این سوالم می‌پرسی تو این اوج ناراحتی هی غصه همین حرف توام لخوره

ارامش خود را به هیچ چیز هیچ کس  وابسته نکن...تا همیشه آن را داشته باشی 🤭🤫
اوه چه با سوزو گداز تعریف کردی؟ مادرت الان باید جور بارداری شما بکشه؟ شما به جیبت نگاه میکردی بعد بچ ...

چرا بعضیاتون اینقدر سنگ دلید؟ 

ادم  از فرداش ک خبر نداره 

شاید هزار اتفاق افتاده ک دستشون خالی شده

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

بی عاطفه تر و سنگدل تر از مادرم ندبدم من زایمان کرده بودم اوردنم خونه، غذا چیزی نداشتم بخورم مادرم دست و پاشو دراز کرده بود تو خونه ش ،نشسته بود پلوشامی خورده بود. نه که نداشتم، کسی نبود برام درست کنه.این یه موردش بود. هیچ حسی بهش ندارم هیچ حسی

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
یه زمانی دقیقا من حال تورو داشتم حتی بدترش،حتی پول زایمان تو بیمارستان دولتی روهم به زور جورکردم،توخ ...

دقیقا ،،،همینطوره ،،،این روزا میگذره ولی کینه تو دل وقتی حامله هم باشی به خودت و بچه ضرر می‌رسونه خدای نکرده،،،ببخش تا به آرامش برسی

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم

فقط میتونم بگم متاسفم واسه خیلیاتون که هیچ بویی از انسانیت نبردین

استارتر داره میگه خونه خریده و قسط داره و شرایطش همیشه اینطوری نمی‌مونه اردیبهشت اوضاعش خوب میشه 

بعد شما ها گیر دادین که چرا بچه آوردی 

الان حرف شما چیزی رو تغییر میده؟ نه فقط دل یه زن که ذوق بچه شو داره میشکنه 

واقعا شعور هم خوب چیزیه ای کاش قبل حرف زدن یه کم فکر کنید 

آروم باش ، صبور و آهسته پیش برو خالص باش❤️

اسی فقط تو برا بچه ات جبران کن. حتی یه سر سوزن مثل مادرت نباش. من جونم رو برا بچه ام میدم با اینکه پسره . تو که دیگه دختری. بهش بگو برا پیری و کوریت هم بگو پسرت و عروست بهت برسن. که چنین چیزی خیلی نادره

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

ای وای

تا صفحه دوم رفتم قلبم ب درد اومد

واقعا بعضی کاربرا شعورشون در حد گوسفند م نیست ک بجای درک درد قضیه میان میگن چرا بادار شدی؟مادرت باد جور بی پوبی شوهرتو بکشه و.....

باز جماعتی ک لایک کردن معرکه ن!

اخه گوسفند خانواده یعنی پشت هم بودن

مادر و برادر و پدر وضع ادم و درک نکن کی درک کنه!!!!! 

ینی ایشالا سر خودتون بیاد این همه حمایت خانواده

حالم بد شد ازتون

اسی ایشالا قدم بچه تون خیر باشه

و خدا گره از مشکلاتتون باز کنه....

نمیدونم چی بگم

خدا صبرت بده

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما