2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

والا الان دیدم ایشون تو دوتا تاپیک قبلی گفته طلای مامانش خرد و ریز تو کمد بوده و کسی نمیدونسته ولی اینجا گفته ۲ تا النگو

اونجا گفته مامانش طلا رو واسه  خرید ماشین داده اینجا گفته واسه خرید خونه 

امیدوارم همه سرکار نبوده باشیم

مامان الیناجون و فندق جون❤❤👩‍⚕️👨‍👩‍👧🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرچی بیشتر کامنت هارو میخونم بیشتر میفهمم چقدددد باید خداراشکر کنم بخاطر برادرام بخاطر خواهرم بخاطر ...

وقتی تا حالا پیش نیومده که ازشون چیزی چجوری اینقدر مطمئنی؟؟؟

من میگم امتحانی هم که شده یک بار مطرح کن

الهی همیشه خوب و خوش باشی

ولی خدا نکنه بفهمن واقعا نیازمندی

دیگه نزدیک ترین ها نگاهت هم نمی کنن

ازت رو بر می گردونن

انقد زود قضاوت نکنید  بچم بلانچ هست نچرخیده  تک شهر ماهم ببمارزتان دولتی خیلی ناجورن وگر ...

بریچ هست نه بلانچ

بعدم بریچ رو که تمام بیمارستانهای دولتی سزارین میکنن 

یه چیزی بگو که لاقل باهم جور در بیاد

مامان الیناجون و فندق جون❤❤👩‍⚕️👨‍👩‍👧🤰

آدم وقتی خودش طلا خونه داره ب کسی رو نمیزنه ،حالا حتی  اون طلا حلقه طلا ازدواج باشه و اون آدم مادرش...

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
خوب احتمالا مادر اسی هم همچین فکری کرده دبگه که خوب اینا بچه دار شدن خرجش رو خودشون می دونن طلاش رو ...

عزیزم اسی مشکل مالی نداره خودش هم گفت یکم دقت کنید بعد اینقدر بگید نباید بچه دار میشد . بنده خدا ها خونه خریدن دستشون خالی شده . بعد پول کمی هم تو حسابشون نبوده ۲۰ میلیون واسه دو نفر خوبه دیگه . تازه ماه بعد هم قراره حقوقشون بیاد. سر خرید النگو حسابش خالی شده حالا هی شما و بقیه بگید چرا بچه دار شدی 😑😑

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
وقتی تا حالا پیش نیومده که ازشون چیزی چجوری اینقدر مطمئنی؟؟؟ من میگم امتحانی هم که شده یک بار مطرح ...

نه جونم کامنت قبلی گفتم یجا قرار بود برای یه سرمایه گزاری که یکم کم داشتم دستبندمو بفروشم با اینکه طلا های دیگه ای هم داشتم و تنها طلامم نبود مامانم متوجه شد نزاشت پولو داد گفت طلاتو نگه دار 

داداشم ماشینشو عوض میکرد و یه ماشین خیلی گرون خرید (میخام بگم که کلا ندار نیست که دل پدرمادرم براش بسوزه) مامانم چندتا تیکه طلاشو داد تا پولش کامل شه 

بارها و بارها برادرام تو معاملات سنگین همدیگه پشت هم بودن و نزاشتن دنبال کمک از غریبه باشن 

الحمدالله خداراشکر که این محبت  رو روزی دلامون کرده 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
جدی؟حالا سزارین یه چیزی ولی طبیعی که همه کارا با خودته رو درک نمیکنم😂😂زودم مرخصت میکنن

من سال ۱۴۰۱ طبیعی ام شد ۱۲ تومن

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱