2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

چه برادرت بی غیرته حالم بد شد خدا یجا بزاره تو کاسش

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
کاش بدونیم قرار نیس باخودمون پول ببریم اون دنیا خواهر و برادرت خوشحال شن تو ناراحت میشی  پدر ...

من نگفتم از نارحتی اونا خوشحال میشم ها

بد متوجه شدی

مثلا همون خواهر من اگر خودش با زحمت و دست رنج خودش بره خونه بخره من خیلی براش خوشحال میشم

زحمت کشیده پول جمع کرده حالا کیف خونشو ببره 

چرا ناراحت بشم؟!

ولی اگر همین کار با پول بابا بکنه قطعا ناراحت میشم بحث راه میندازم 

چون اگه اون دخترشه

خب منم دخترشم

هر خرجی برای اون کرده باید به منم بده 

نباید تفاوت بزاره بین بچه ها

در ضمن حواله نده به آینده نامعلوم!

اصلا شاید من ازدواج نکردم ، شاید بچه دار نشدم ، کی از آینده خبر داره ؟!

شاید من روزی ازدواج کردم و خونه داد بهم ؟!!

نه معلوم نیست 

بنابراین همین الآن باید جبران کنه

اگر به اون دخترش کمک میکنه

پس به این دخترشم همین الآن باید کمک کنه

چه فرقی بین ما دوتاست

هر دوتامون بچه هاشیم

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام پخش و خوندن قرآن  سوره بقره و سایر سوره های قرآن برای من که خیلی خوب بوده خیلی از مریضی ها و دردهای که ناشی از سحر و چشم و جن بوده با پخش قرآن خوب شده من یک پیرزن جادوگر چشم زن در اطرافمه‌ که از هیچ سحر و چشم زخم برای نابودی من خودداری نمیکنه و من با پخش قرآن تا امروز تونستم خیلی از شرهاش رو خنثی کنم خیلی از دخترها بدلیل سحر یا چشم زخم یا جن عاشق و دلایل دیگر شرایط ازداوجشون جور نمیشه یا خواستگار نمیاد یا میاد و الکی بهم میخوره که با خواندن و پخش قرآن میتونند سحرو جن رو نابود کنند و ازدواج موفقی داشته باشند فقط برای کسانی که پخش و خواندن  قرآن باعث آزارشون‌ میشه یا خودشون یا یکی از اعضای خانوادشون یا جن داره یا سحر و یا دعاهای غیر قرآنی در خانه دارید یا شیاطین جنی در خانه تون هست که مطمعنا اگه الان باعث مشکلاتی نشدند بعدا میشن شما با پخش و خواندن  قرآن به آنها آسیب رسوندید اونا می‌ترسند شما پخش قرآن رو ادامه بدین و اونا رو بسوزانید برای همین کاری می‌کنند که شما رو منصرف کنند شما اگه ادامه بدین قرآن این شیاطین و اجنه و سحرها رو نابود میکنه اگه نه این موجودات قویتر میشن بهتره قبل از پخش قرآن ۱۰ بار آیت الکرسی بخونین و دورتون بشکل دایره فوت کنید و خوبه آخر شب و اول صبح آیت الکرسی ببینید ممکنه در این مدت خوابهای ترسناک ببینید که نگرانی نداره کم کم از بین میره  فقط هرگز برای رفع مشکلاتتون سراغ دعانویس و رمال و سحر ،جادو نرید که خودتون‌ رو بدبخت میکنید کار اینا با جن و شیطانه که هر کی بره پیششون جن به جونشون میندازند‌ و این شیاطین هزار مشکل دیگه بوجود میارند و چون خودتون دعوتشون کردین به این سادگی نمی رند ،همه مشکلات رو میشه با قرآن و کمی صبر و حوصله بهتر و بدون ضرر حل کرد.

چرا بعضی از خانمها اینطور کامنت میزارن  آخه بچه دار شدن ایشون به شما چه ،مگه شماها می‌خواید خر ...

یه چیزی یاد گرفتن فقط تکرار میکنن 

درخت از ریشه آب میخوره🌳🌴                                        انسان از قلبش❤️❤️
طلا برای مادرش بوده به برادرش چه مربوط بوده فحاشی کرده؟چه مادری که بخاطر بچه اش از دوتا حلب نمیتونه ...

من با کار زشت برادرش کاری ندارم

کار مادرش هم درست نبوده ولی حرف من اینه کار ایشون از اول اشتباه بوده شاید اون مادر فقط همون ۲ تیکه طلا رو داشته 

ایشون اگه از اول رو‌پول‌ و طلای خودش حساب میکرد میتونست مدیریت بهتری روی پولش داشته باشه که الان یهویی دم‌زایمان به این مشکل نخوره 

مامان الیناجون و فندق جون❤❤👩‍⚕️👨‍👩‍👧🤰
من نگفتم از نارحتی اونا خوشحال میشم ها بد متوجه شدی مثلا همون خواهر من اگر خودش با زحمت و دست رنج ...

هرچی بیشتر کامنت هارو میخونم بیشتر میفهمم چقدددد باید خداراشکر کنم بخاطر برادرام بخاطر خواهرم بخاطر پدرو مادرم 

تا حالا الحمدلله زیر سایه همسرم نیاز به کمک پیدانکردم ولی میدونم یجا بخام، یعنی حتی برای پیشرفت و سرمایه گزاری نه برای رفع نیاز نیاز به کمک داشته باشم مثل کوه پشت من و همسرم  هستن 

الهی شکر هزاران بار شکر، خدایا کمک کن بتونم دخترم و پسرم رو طوری تربیت کنم که تو روز خوشی و ناخوشی پشت هم باشن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
من نگفتم از نارحتی اونا خوشحال میشم ها بد متوجه شدی مثلا همون خواهر من اگر خودش با زحمت و دست رنج ...

حسادت گناه کبیرس

پدر و مادر هم پول خودشونه خدا این حق رو داده اختبار مالشون رو دارن شاید بخوان ببخشن به غریبه 

این حرف دین اسلامه 

حسادت گناه کبیرس پدر و مادر هم پول خودشونه خدا این حق رو داده اختبار مالشون رو دارن شاید بخوان ببخش ...

این حق ندارن که بین بچه ها فرق بزارن 

نصف دعوای خواهر برادری به خاطر همین فرق گذاشتن پدر و مادرهاست

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

ما یک بار مسافرت بودیم 

دزد همه ی وسایلمون را دزدید.

مامانم شهر غریب انگشترش را درآورد و با گریه فروخت.

هق هق تو طلا فروشی گریه می کرد

هیچ وقت اون صحنه یادم نمیره

امیدوارم برای  هیچ کسی پیش نیاد

و دعا می کنم مال دزدی خورده ی هیچ کسی نشه

و تمام دزدها به سزای اعمالشون برسن

این حق ندارن که بین بچه ها فرق بزارن  نصف دعوای خواهر برادری به خاطر همین فرق گذاشتن پدر و ماد ...

تفاوت فرق گذاشتن بین بچه ها رو درست درک نکردی!!!!!!! 

رو خودت کار کن واقعا میگم، خیلی خیلی خصلت بدیه که میگی داری، فرض کن تو بدترین شرایط هستی و به 100 تومن کمک پدرت نیاز داری، اونوقت پدرت بگه نه چون شما 4تا بچه این و من باید به یه اندازه به همه کمک کنم اون صدتومنو تو اون شرایط بحرانی از شمادریغ کنه و نفری 25 بده که چی؟ کمک مساوی کنه!!!!!!! 

واقعا این یعنی تفاوت نزاشتن از نظر شما؟!؟!؟ 

دختر 8ساله منم میفهمه این معنیش این نیست 

یکم دلتو بزرگ کن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد....