2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

به نظرم کار درستی نبوده که طلاهاشو قرض گرفتی

ببین‌اگر داداشت زن داشت و طلاهای مادرتو قرض میگرفت

توهم حس بدی بهت دست میداد

من اعتقاد دارم وقتی ازدواج کردی نباید از خانواده قرض بگیری

چه برای داماد چه برای عروس

البته رفتار مامانت هم درست نبوده

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
از این مادرا زیاد دیدم ، مادر دوستم برای ۸۰۰هزارتومان پول ک به دخترش داده بود ، و میدونست دومادش بیک ...

مادر من بخاطر پول منو فروخت چی میگی خواهر جان تک دخترش را فروخت من 9 ماهه خونه گیرم نمیاد زنگ زدم مامان بیام خونه میگه بمون تو خیابون خونه بیای برادرت ناراحت میشه میگه نون خور اصافه نمیخایم بش گفتم خرج خورد خوراکم را میدم خودم آب برق گاز میذم اجاره میذم بت گفت نه حوصله غر زدن برادرت را ندارم ازبس، پسر دوسته زنگ زدم گفتم مامان ترمینال سرده بیام خونه تلفن قطع کرد رو من... معشوقه پدرم بیشتر دلش سوخت برام تا مادر خودم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا  منم تا قبل بارداریم اوضاع زندگیم عالی بود یهو تو بارداریم مشکل پیش امد  دستمون ت ...

همین طوره👍🏻

به نظر میاد بیشتر اینایی که ازین حرفا میزنن یا بچه های سایتن یا مجردا😅

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

با قرض کردن از مادرت شان شوهرت را پایین آوردی

اینجور وقت ها بهتره از غریبه ها قرض کنید یا از خانواده ی شوهر

خانواده ی خودم می گفتند نداری   نزاد 

ولی مادرشوهرم اصرار داشت ما بچه دار بشیم 

هر چند من از هیچ کس قرض نگرفتم 

یکهو مجبور شدم برم بیمارستان خصوصی و طلای خودم را فروختم

ولی اگه مجبور بودم قرض بگیرم از خانواده ی شوهر قرض می کردم. چون اونا اصرار داشتند که ما زودتر بچه دار بشیم.

ولی خوشحالم قرض نکردم و طلای خودم را فروختم

ممکن بود خانواده ی شوهر قرض بدن ولی بعد همه جا میشینن میگن

و برای بچه ی آدم خیلی بد میشه

من دو روز مادرشوهرم بچه ام را نگه داشته 

حافظ شیراز هم میدونه

دقیقا  منم تا قبل بارداریم اوضاع زندگیم عالی بود یهو تو بارداریم مشکل پیش امد  دستمون ت ...

اخ دقیقا منممممم همین شرایط شد برام تاقبلش توعرش بودم بعد بارداری به فرش رسیدم

برای سلامتی و طول عمرخودم همسرم بچه هام برادرم و پدرمادرخودم و همسرم هرکی امضامو خوند صلوات بفرسته.منم برای هرکی که برای من دعا کنه تو نماز شبام به نیتش دعا میکنم😍

خانوادت قرار نیست تاوان بی پولی همسر شما رو بدن. کار مامانتم بد بوده که کفته نمیگم و گفته

یجور میگی تاوان انگار مامانه کلیه اش و فروخته داده به اینا، چیزی به عنوان قرض به گوشت خورده ؟قرض بوده فرار که نمیکردن پسش میدادن بالاخره دختره اشه، هیچ کاری نباید براش بکنه ،شماها از چه قماشی هستید؟چه دل سنگی دارید ،طلا فروش که فقط به منفعت خودش فکر میکنه دلش سوخته گفته یه مدت نگه میدارم ،مادر این خانم انگار نه انگار

دعا میکنم خدا همه رو از درگاه بی منت خودش روزی حلال و فراوون بده

و به هیچ کس جز خودش محتاجت نکنه

این نیز بگذرد

منم خیلی وقت ها از چیزهای مادی که برام‌عزیز بوده گذشتم ک همش با خودم‌گفتم اگر اینقدر مال دنیا دوستی چطور میخوای ناغافل بزاری همه چی و از این دنیا بری؟؟؟

اسی جان من میفهمم که دلت شکسته وگرنه حلقه یه چیز مادیه

خدایا شکرت

بعضی از کاربرا بجای قلب سنگ دارن!!!

اسی امیدوارم بهترینا واست رقم بخوره این روزارم یادت بره خودتو ناراحت نکن عزیزم زندگی این چیزارم داره قرار نیست همیشه خوشی باشع که بیخیال عزیزم بفکر نی نی خوشگلت باش😁😘❤

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

والله خانواده برا دکور نیست هان برا حمایت تو روزهای سخته هی میان میگن تاوان بارداری تو. را کی قراره بده مادری که عاطفه نداره مسولیت حالیش نیست بچه پس، می‌اندازه وولش میکنه تو خیابون زورش، میاد ازبچه اش حمایت کنه وقتی میبینه خودخواه نمیتونه به بچه عشق بده بیجا میکنه بچه دار میشه جلو گیری میکنه هزاربار با مادر بیرحمم گفتم دختر دوست نداشتی منو زنده به گور کرده بودی بهتر بود تا به این زندگی لجن محکوم بشم بخدا مادر دخترا را می‌بینم با هم خوبن مثل بچه ها اشکم درمیاد مادر اونقد بی عاطفه که بخاطز مال دنیا بچه اش دربه در شه عذاب بکشه خوار خفیف شه آخه اونایی که عاطفه مادری ندارن خواهشا بچه دار نشین که فردا نتونی بخاطر بچه ات از دوتا تیکه النگو بگذری غریبه ها برا آدم هزار کار میکنن مادر آدم زورش، میاد بچه نیارین وقتی قلب نداری کی میگه بچه دار شی وقتی فداکاری نداری برا بچه ات من هرروز مادرم را نفرین میکنم حلالش نمیکنم که منو به این حال روز انداحت یه ریال ارث بم نداد همه را داد پسر افعی اش خودش هم به فلاکت افتاد 

والله خانواده برا دکور نیست هان برا حمایت تو روزهای سخته هی میان میگن تاوان بارداری تو. را کی قراره ...

این جور پدر و مادرا هم تاوان میدن .

پدر و مادر منم همین جوری. باورتون نمیشه برای غریبه ها حاضرن پول بدن و حتی بیشتر موارد نتونستن پس بگیرن ولی صداشون درنیامده تو فامیل و توی شهرمون شناخته شده هستن و همه به خوبی و دست و دلبازی میشناسنش اونوقت برای من کاری نکردن جز اینکه منت گذاشتن .حرف و متلک انداختناشون هنوز توی گوشمه تا اونجا که با دوتا بچه میخواستم خودکشی کنم خدارو شکر که نکردم .حالا برای برادرم انقدر میکنن اونوقت اون همش یا قهره یا در حال چپاولشون . انقدر بلا داره سرشون میاد ولی نمیفهمن سر چیه . 

دل شکستن تاوان داره . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم