2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

همون اول حلقه ازدواجت میفروختی منت اونارو نمیبردی

چ اشکال داره دولتی زایمان کنی

خصوصی هزینش زیاده

الان طلا گرونه پولش زیاده نباید قرض میکردی وقتی میدونی اخلاقشون اینجوریه

واقعا از طرفی از دست مادرت و خانوادت حرصی شدم

از طرفیم بهش حق میدم.مگه طلا با طلا چ فرقی داره ک النگوی دست مادرتو فروختی ولی حلقه های خودتو نفروختی

من حلقه ازدواجمو همون سال اول فروختم.پول لازم شدیم ولی منت کسی نبردم. 

ناراحت نباش دنیا اینجوریم نمیمونه.روزای خوشی هم میرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه چه با سوزو گداز تعریف کردی؟ مادرت الان باید جور بارداری شما بکشه؟ شما به جیبت نگاه میکردی بعد بچ ...

چه ربطی داره خیلی وقتا شرایط اینجوری پیش میاد دیکه از برادر شوهر من بیش تر از یک ساله واسه خرید خونه ۳۰ میلیون از پدر زنش گرفته هفته پیش خواهر شوهرم میگفت ماشینت رو عوض کن اونم گفت از هر جیزی واجب باید بدهی رو بدم خواهر شوهرم هم گفت من جا تو باشم اول ماشین رو عوض میکنم حالا یکم دیر تر پول پدر زنم رو میدم اونم گفت اون قرض داده چیزی هم فعلا نگفته ولی واقعا پروی هست دیگه این کار اول از همه پول دستم بیاد بدهیم رو میدم مگه چی میشه آدم از خانوادش کمک نخواد از غریبه بخواد ؟از همسر منم پول گرفته همسرم منم شده از داداشش بگیره یا موقع خرید مغازش مادرش فرش های دست بافت زیر پاش رو فروخت داد به شوهر من شوهر منم بعدا پسش داده یا مادر شوهرم حتی النگوش رو فروخت به دامادش قرض داد بعدش میگفتن بریم بخریم میگفت حالا عجله ندارم که فرار نکردم که هستم میخرید دیکه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

اسی گفته بچشون چرخیده یا چنین مشکلی که مجبورن برن بیمارستان خصوصی فقط میخواید چشم بسته کامنت بذارید وقتی پول کم داری چرا میری خصوصی و.....

خوبه من خداتون نیستم وگرنه اینایی که قضاوت کردید الساعه تو جهنم میکردمتون. برید شکر کنید خدا صبوره😂

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!
وای باورم نمیشه یه کاربر اینجا ریپلایم کرد بهم گفت چقد کثیفی.  فقط، بخاطر اینکه گفتم خداروشکر خ ...

حرص نخــور حرص نداره که یه کامنته. 

به زن حامله با شرایطی که مادرش بی عاطفه برخورد کرده و برادرش بد باهاش رفتار کرده و تازه از قبل رفتی پست هاشو خوندی می‌دونی با همسرش مشکل داشته بی خیال کامنت میذاری جای دلداری دادن بعد تعجب نکن! 

تو کز محنت دیگران بی غمی!!!

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!
اوه چه با سوزو گداز تعریف کردی؟ مادرت الان باید جور بارداری شما بکشه؟ شما به جیبت نگاه میکردی بعد بچ ...

تو هیچ وقت بچه دار نشو توروخدا چون اصلا چیزی به اسم محبت مادرانه و مسئولیت پذیری کلا درونت وجود نداره🤣