2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
شما چون نظرت مخالف منه پیله کردی به من . اتفاقا از عصر که رفتم کتاب خوندم و شام درست کردم اومدم پنجا ...

من پیله کردم؟ من همین چن دیقه پیش آن شدم تازه این تاپیکو دیدم اولین پستی بود ک تو این تاپیک میذارم گلم. گویا زیاد باهات مخالفت کردن منو با یکی دیگه اشتباه گرفتی😄 

دشمنی نداریم باهم ک عزیزم، عقیده من و اکثر کاربرای حاضر در این تاپیک بر اینه که مادر کارش بشدت زشت بود. ولی خب شما گویا اینچیزا براتون مهم نیس. البته چقدر خوبه ک اینطور هستین. ادم از هیچکس نباید انتظار داشت اینجوری آرامش داری🙂

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا؟ چی شده قتل شده؟ کشت و کار شده تجاوز شده بی حیثیتی شده؟ چی شد؟ عجب نی نی سایتیها عجیب هستن. &nbs ...

عزیزم اینجوری صحبت نکن حرمت حلقه ازدواج جوری هست که با همه طلاها فرق داره شاید توی شرایط معمولی اینطوری نباشه اما اگر مجبور بشی خدای نکرده بفروشی متوجه میشی. منم به اجبار حلقم رو فروختم و همون لحظه گریه کردم

امیدوارم ازم ناراحت نشی اسی

ولی من حقو به برادرت میدم

آخه تو روابط خواهری یا برادری به شدت حسودم 

یعنی فرض مثلا خواهر بزرگم بخواد خونه بخره 

من اینقدر حسودم که اگر بفهمم پدر و مادرم به اون پول کمک کردن ولی به من ندادن جنگ جهانی راه میندازم !

میرم خواهر بزرگمو تیر بارون میکنم ! 

اصلا مهم نیست که یکی از بچه ها مشکل مالی داره

وقتی میخوای کمک کنی باید به همشون مساوی بدی 

احتمالا برادرشماهم از این قضیه ناراحت شده که زنگ زده به شما فحش داده

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

خب عزیزم ایراد از خودت بوده چرا دوماه پیش قبول کردی طلا برات بفروشه تو ک اخلاقشو میدونی😐

اصلا واس چی قبول کردی طلاشو بفروشه پولشو بهت بده

مگه پول لازم بودی؟ چرا پولشو خرج کردی پس؟

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

مواظب حرف زدنت باش.بد تربیت شدی ینی چی

بنظرم شما خودت باید مواظب حرف زدنت باشی ینفر اومده از حال بدش درد دل میکنی اکه نمیتونی سنگ صبورش باشی نمک رو زخمشم نباش 

چرا انقد سخته برات همدردی؟  عمدا تند بود حرفام بلکه به خودت بیای 

من تایپکاتو خوندم مقصرهمش داداش بیشعورته خدا همچین برادریو نصیب گرگ بیابونم نکنه

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘
والا منم زور بهم دارم مامانم طلا بفروشه برای داماد گردن کلفت.

برا داماد گردن کلفت نیست برا دختر دست گلشه که خودش به دنیا اوردش و مسئوله در برابرش 

بحثه کمک تو روزای سخته بحث زرنگ بازی نیست که 

وای خدا چرا بعضیا اصلا چشتون می‌بندین فقط حرف می‌زنین بچه برا چی آوردی کی میخایین ازین زخم زبونا دست بردارید اصل قضیه رو ول کردین رفتین چسبیدین ب بچش 

اسی من جای ت باشم بخدا تا زنده ام نمیرم سمتشون حالا اگه مامانت اون النگوها دستش نباشه چیزی ازش کم میشه اگه مادر آدم ب دخترش رحم نکنه کی باید رحم کنه خدای تو هم بزرگه روزیتون میرسه ایشالله بچت با خودش کلی روزی بیاره خدایا هیچ بنده ای رو محتاج آدم طمع کار مال دوست نکنه