2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
ببین اصلا بحث خانواده و ... نیست وقتی مثلا منه نوعی پولی به کسی قرض میدم و طرف میگه مثلا دو ماه دیگ ...

تو رو خدا بی خیال بشید به همین وقت قسم اسی فراموش کرده و بامادرشم صحبت کرده و کدورت پیش نیومده ولی اینجا داریم از خواب خودمون میزنیم فک میزنیم که بگیم مادراسی مقصره

این چه طرز فکریه؟!!

قرار نیست جور بکشه ولی میتونه تو شرایط سخت کمک بچش کنه 

چطور وقتی بیمار میشن از فرزند توقع میره کمک کنن

همدلی تو خانواده نباشه باید از مردم تو کوچه کمک بگیره؟!!

جه ادمایی پیدا نیشه واقعا...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه این مادر برای تو مرده

دیگه سراغ اش نگیرپشت دستت داغ بذار دیگه سراغ همچین آدم های نری

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
تو این وضعیت بچه دار شدن چی میگه؟؟ احتمالا در جواب می خوای بگی یک شبه اینطوری شد!!

عزیزم به خانم های باردار هیچوقت اینطوری نگید، دیشب برنامه ی زندگی پس از زندگی در مورد همین سرزنش ها بود که اون دنیا بد جوری وبال ادم میشه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
چرا نمیفهمی؟اونا احتیاج داشتن پول قرض کردن و مامانه با رضایت خودش پولو داد و گفتن اردیبهشت برمیگردون ...

اگه اول متن رو میخوندی نوشتم ک ک ار مادر و برادرش درست نبود

اما نه اینکه ب این معنا باشه ک همه چیو بندازن گردن اونا طلا هم الان داره شدیدا میره بالا چند ماه بعد میخواست پولش رو ب مادرش بده با اون چس هم نمیشد خرید چ ب رسه ب طلا

اگه اینجا زندگی کنی قطعا میدونی شب بخوابی صبح بیدار بشی قیمت همه چی دو باربره

پس میشه تا حدودی از این نظر بهشون حق داد

مامانت دیده شب عیده بدون النگوهاش نمیتونه بره مهمونی نظرش عوض شده تصمیم گرفته بابا و داداشتو بندازه جلو که النگوهارو پس بگیره وقتی باهم قرار گذاشته بودید برای اردیبهشت خیلی کارش زشت و بچگانه بوده بهت حق میدم که ازشون ناراحت باشی پدر و مادر تو چنین وضعیتی هوای بچشونو نداشته باشن پس کی هواشو داشته باشن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
روح داداش اسی در کالبد تو حلول کرده بقران😂۴۵ صفحه هس ک مرغت یه پا داره! اینهمه ادم خلاف نظرتو میگن ...

شما چون نظرت مخالف منه پیله کردی به من . اتفاقا از عصر که رفتم کتاب خوندم و شام درست کردم اومدم پنجاه لایک داشتم که همه مال همین تاپیک بوده که ینی با حرفم موافق بودن

اسی درکت میکنم برای منم همچین اتفاقی افتاد پارسال داشتیم خونه می‌ساختیم مامانم گفت اینقدر تومن کمک میکنم تا وامتون در بیاد اما وقتی باید پول میداد خودش رو کشید کنار من با اینکه یه خونه دو طبقه داشتم بخاطر نامردی مامانم که عاشق پسرشه نزدیک 5 ماه توی بدترین شرایط مالی و روحی گیر کردیم خدا شاهده بعضی شبها گرسنه خوابیدم از گرسنگی دلم ضعف میرفت میترسیدم یه تخم مرغ بخورم نکنه فردا برای بچه ها کم بیاد دیگه نتونیم بخریم. بعد مامانم پول میده داداشم برای سگش فیله مرغ بخره. من اون زمان به خودکشی هم فکر کردم باورت میشه؟ اما اون روزها گذشت و شرایط سخت یکم بهتر شد اما همیشه ته دلم یه جای زخم بزرگ مونده

چرا؟ چی شده قتل شده؟ کشت و کار شده تجاوز شده بی حیثیتی شده؟ چی شد؟ عجب نی نی سایتیها عجیب هستن. &nbs ...

می دونی حلقه ی ازدواج یعنی چی؟ 😐

انگشتر معمولی نیستا..

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.

عزیزم چقذ راحت دل میشکنی اونا که داری نیش، کنایه بش میزنی این خانم بارداره یه کم انسانی رفتار کنید یه کم درک داشته باشید لطفا چقد بعضی راحت ول میشکنن واقعا از کارما نمیترسی.. بیچاره اومده از تنهایی اینجا دردش کم شه رو بی کسی به اینجا پناه آورده اگه نمیتونی جلو زبونتون را بگیری بری بیرون... لزوم نداره دل بشکنی عجب بخدا تعجب می‌کنم از زنهایی که هم نوع خودشون را درک نمیکنن بابا طرف رو بی‌کسی، اومده درد دل کنه چقد بعصی، بی‌رحم هستی بی وجدان... اگه ندیدی هستن مادرهایی که بویی از عاطفه مادری، نبردن فقط بچه دار شدن همین... مادر هست بخاطر خودخواهی خود‌ش دخترش را میفروشه حتی میکشه... لطفا اگه همدلی بلد نیستید دل نشکنید نشستی قصاوت که چرا باردار ‌شدی چرا ال چرا بل... عجب طرف بارداره حلقه ازدواج خاصه برا هرکس... از مادرش، توقع مادری داره اگه نمی‌تونید برا‌ش، مادری، یا خواهری، کنی لطف کنید دهنتون را باز نکنید یا برید بیرون...