2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

اسی واقعا ناراحت شدم شما الان بارداری استرس نداشته باش این مسائل رو شوهرت باید حل کنه میدونم کار مامانت بد بوده ولی نباید النگو رو قبول میکردی این باشه برات تجربه 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی عزیز دلم 😭😭😭💔💔💔💔 انشا ٕ الله پاقدم بچه ت اینقدری پر خیر و برکت باشه ک تو خوشی و پول  غرق بشین دستتونم جلوی کسی دراز نباشه🥺💔

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

خونه تون مبارک جونم، غصه نخور برای بچه ضرر داره. منم سه سال پول قرض دادم به خانواده ام بعد مدتی یکم ازشون قرض گرفتم آنقدر برای پولشون بهم فشار آوردن که هنوز که هنوزه نبخشیدمشون. باهاشون صحبت میکنم اما تو دلم نبخشیدم

چقد بعضیا تو این تاپیک زخم و زبون زدن ب بدخت امیدوارم تو موقعیتش قرار نگیرید واقعا تاسف داره

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

من فقط دو صفحه از این تاپیک رو خوندم ولی متوجه شدم چقدر آدم بی انصاف و بی وجدان و بی درک تو جامعه‌ی ما زیاده

واقعا چرا انسانیت مرده 

یعنی چی چرا خانوادت باید جور بی پولی همسرشما رو بکشن

یا تو که واسه دوتا النگو گریه کردی چطور میخوایی مادر بشی

خدا بداد اطرافیانتون برسه شماها چطور آدمایی هستین

هر آدمی تو زندگی صددرصد به مشکل میخوره بعضی مشکلات رو خوده آدم میتونه حل کنه ولی واسه حل بعضیاش احتیاج به کمک داره و اولین کسایی که به فکر آدم میرسه برای رو انداختن خانواده‌ی آدم هستن وقتی پدر و مادر و خواهر و برادر هوای آدمو نداشته باشن گریه که سهله آدم باید خون گریه کنه

از خدا میخوام هیچ کس به در بسته نخوره تو زندگیش 

گره به کارش نیافته ولی کسایی که بدجور قضاوت میکنن بد نیست یبار فقط یبار این بی پناهی رو تجربه کنن شاید وجدانشون بیدار شد و فهمیدن همه‌ی ما آدمیم و باید باید باید انسانیت داشته باشیم مخصوصا نسبت به خانواده‌ی خودمون

خانما بنده خدا بارداره الان تو شرایط حساسیه بخدا بخاطر حلقه هم گریه نکرده بخاطر کاربرادرش ک یک شب زن ...

بعضیا فقط اسم انسان و به یدک میکشن 

واقعا یه زمانی انقدر مردمون بی رحم نبودن 

کاری کردن به زن نه ماه باردار چقدر توهین میکنند 

به قول عزیزی که گفت اینجا ادم افول انسانیت و میبینه 

همین ادمها تو زندگی واقعیشون با کوچکترین حرفی کلی میشکنند نمیدونم فکر نمیکنند پشت این قاب سخت ادمیزادیه که قلبش می شکنه ،از اینکه همدردی فراموش شده 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من فقط دو صفحه از این تاپیک رو خوندم ولی متوجه شدم چقدر آدم بی انصاف و بی وجدان و بی درک تو جامعه‌ی ...

دمت گرم واقعا خوب گفتی بعضیا انگار شعور و احساس و انسانیت و خلاصه هیچی ندارن

چرا داماد به کنار ؟؟؟؟  اونا هم چشم دارن مفت خوری داماد میبینن زورشون میاد . برادرش حتما از جا ...

میگه وامشون اردیبهشت درنیومده مفتخوری کجا بود

بیخیال عزیز

من دختر خانواده رو میبینم

شما چیز دیگه رو

بحث نکنیم بهتره☁️

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

استاتر عزیز هممون تو این شرایط بودیم 

خدا رو هزار مرتبه شکر که الان صاحب خونه هستید 

قطعا وقتی نی نی بیاد انقدر زندگیتون قشنگتر میشه که تمام این زخم زبونها رو فراموش میکنه 

قدمش پر از خیر و شادیه به امید خدا 

غصه نخور عزیزم من و همسرم ادمی بودیم که از بقیه کمک نخواستیم الان مستاجریم ،خونه ۸۰متری رو دادم رفت گفتم نه دستمو جلوی کسی دراز نکنم 

از مادرت دلگیر باش اما کینه نشه برات عزیز دلم 

کار برادرتون خیلی اشتباه بوده ,بدترین قسمتش فقط اینه که خانواده ات خودشون حرمتها رو شکستند 

امیدوارم سال بعد این موقع بهترینش و بخری 

من هم چند سال پیش شکستم ،پدرم کاری کرد که تا ماهها گریه میکردم اما می گذره ،روزهای خوب و بد هم میگذرن

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱