2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
نه ولی تازه خونه خریدیم اردیبهشت قرار بود وام بگیریم پول مامانم رو بدیم ولی فرصت ندادن 

عزیزم یه سوال خانواده شوهرت آدمای نداری هستن؟

صدمرده زنده میشوداز ذکریاحسین/ارباب مامعلم عیسی بن مریم است
اوه چه با سوزو گداز تعریف کردی؟ مادرت الان باید جور بارداری شما بکشه؟ شما به جیبت نگاه میکردی بعد بچ ...

شاید ناخواسته بوده این چه حرفیه میزنین؟
بعد مشکل من پول ندادن مامانش نیست اینه که دیده اینا به سختی دارن حلقه میفروشن بگیرن و اینا ولی با ذوق دنبال مدل خوبم بوده و ذوق میکرده
حداقل نمیشد برای شرایط دخترش ناراحت باشه؟
گاهی یک همدردی کافیه برای آدم

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط به مادر توهین کردید بیشتریا.

چرا از اول حلقتون رو نفروختید چه طور دلتون اومد النگو مادرتون رو بگیرید. وقتی شرایطش رو ندارید برید دولتی چاره چیه

از هیچ کس انتظار نداشته باشید 

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن

ما یه بار به یه نفر پول قرض،دادیم بعد دیدیم رفته ناخن کاشته و ژل تزریق کرده و مو رنگ میکنه و خرج های الکی من همون موقعه کلی به مامانم غر زدم گفتم اینا اگه نداشتن این کار ها رو نمی کردن شما هم شاید چیزی خریدی یا خرجی کردی که مادرت فکر کرده نیاز نداشتی یا شاید از اول با ازدواجت مخالف بودن که الان اینجورین  

زن و شوهری بخاطر اینکه طلاتونو فروختید گریه کردید؟؟؟؟!!!

چقد ضعیییف. شما میخواید پدر مادر بشید.

بعدم آدم النگوی مادرشو برای خرج و رفاه خودش میفروشه مگه!!

کاش متوجه بودی کدوم مسئولیت ماله کیه

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
گاهی طبیعی  گاهی کا ند و  م  گاهی قرص  حدود ۴یا ۵سال پیگیر بچه نبودم. بعدش یه ...

شاید میگم از قرصه بوده من قرص نمیخورم

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
نه من توی کتاب درسی نخوندمش توی یه مجلسی آقای مداح اینو خوند منم خیلی خوشم اومد..آره آخر دهه شصت هست ...

اخه تو کتاب فارسی سطر آخر اومده بود

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

غصه نخور طلا فروختی خونه خریدی گریه نداره که

طلارو میشه تیکه تیکه جمع کرد باز خرید 

طلارو آدم میخره پس انداز دیگه

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.

ماهمون دو سه سال اول زندگی حلقه هامون رو فروختیم. ادم وقتی نداره اول از جیب خودش برمیداره. چیزی نداری بخوری بعد بیمارستان خصوصی میخواستی زایمان کنی؟ الانم دیر نیست چندتا وسیله خونه بفروش از خودت مایه بزار. رابطتتم بامادرت قطع نکن حتما داشتی که صداشون دراومده

چی میگی شما؟ میگه بعد از بارداری شرایط پیش اومده و خونه خریدن. مادرش هم با مهلت بهشون قرض داده. د ...

کجا گفتم عادیه

اول جمله ام نوشتم چیز عادی نیست ولی دیگه حتما یه برآورد نسبی از جیبشون و اوضاع مالیشون داشتن و یه نیم نگاهی به پس انداز و پول برای موارد اورژانسی داشتن دیگه

آدم قدم هاش رو با توجه به جیبش بر می داره

همچین خانواده ای هم احتمالا اولین بارشون نبوده این جور حرکات بالاخره یه شناختی ازشون بوده دیگه کسی که اینطوری میکنه قبلا هم کرده پس شناخته شده بودن نباید بهشون رو میزده که همچین حرکاتی رو ببینه

آدم هم نباید خودش رو از نظر مالی صفر کنه اونم وقتی که بارداره

بالاخره موقعیت هایی ممکن پیش بیاد که سریع پول نقد لازم داشته باشی پس حتی اگر به قیمت خونه هم هست آدم نباید خودش رو صفر کنه دیگه وقتی بارداری که ابدا

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
نه ولی تازه خونه خریدیم اردیبهشت قرار بود وام بگیریم پول مامانم رو بدیم ولی فرصت ندادن 

خب خدارو شکر کن که خونه خریدین محتاج خانوادت نیستید ،بیمارستان دولتی هم خوبه ،بعضی هاشون حتی بهتر از خصوصی ان،خواهرم بیمارستان میلاد زایمان کرد خیلی راضی بود 

والا تو از اون دخترایی ک از خانوادت انتظار داری، خب مادرشوهرت کمک کنه چرا مادر بدبختت...قبول کن این بحثتون بخاطر توقع بیجای توعه،مادرتم حق داشته النگوهاشو طلب کنه

ولی خب کار مادرتم محل ایراد داره چون گفته نمیگم اما گفته.