2777
2789
عنوان

چه غلطی کردم بچه آوردم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 54 پست
نان بده ک اکثر یچع ها میسازه براشون  امان از دست این خانواده ها  همین کارو کن نترس سینتو ...

تشنگیم فقط با چایی رفع میشه .اما خب خیلی کم رنگ میخورم.میگیرم شیر خشکو بعد از ظهر. شبا 60سی سی خوبه؟

ببخشید مدفوعش سبز نیست ؟ یا ناحیه ادراریش قرمز باشه ؟ بدنش دونه قرمز داشته باشه دستشو ببره سمت چشماش بماله ؟ سینه ش خس خس کنه یا سکسکه زیاد،  عرق زیاد  کنه مخصوصا سرش ؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تشنگیم فقط با چایی رفع میشه .اما خب خیلی کم رنگ میخورم.میگیرم شیر خشکو بعد از ظهر. شبا 60سی سی خوبه؟

اره عزیز خوبه دیگه خودش هرچقد خورد دستت میاد چقد درست کنی 

ولی روزا سینتو بده

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اصلا شیر نمیخورم من ‌ . فقط گاهی با غذا ماست میخورم

غذای بیرون که ادویه زیاد داره جی؟ مثلا خورده باشی فرداش بدتر باسه خوابش.....

البته میتونی امتحان کنی اکه شیرخشک میخوره بهش بدی که مطمئن بشی سیر شده

اگه این علامتها رو نداره پس از کولیک هست اول آروغشو بگیر  بلافاصله نخوابونش بعد نیم ساعت از شیر دادن که هضم شد روی شکمش حوله یا کیسه آبگرم بزار بعد پاهاشو آروم به حالت پای دوچرخه ورزش بده اروم تو شکمش جمع کن ببخشید باد شکمش خارج شه راحت شه 

ببخشید مدفوعش سبز نیست ؟ یا ناحیه ادراریش قرمز باشه ؟ بدنش دونه قرمز داشته باشه دستشو ببره سمت چشماش ...

زرده همیشه اما گاهی مایل ب سبزم میشه .نه بدنش نداره اما صورتش جوش ریز  داره. بالا هم میاره گاهی با اینکه اروغشم میگیرم. سکسکه هم میکنه مثلا روزی دوبار

همه اینکارارو‌میکنم بخدا‌.ولی اروم نمیشه. شیر خشک چه‌مارکی خوبه

سوپرامیل خوبه،شیرخشک بده لااقل از گشنه نبودنش مطمئن بشی بعدم از چهلم به بعد خیلی فرق میکنه صبر کن بچه من همش شکمش و میداد جلو و جیغ میزد به سختی هم میشد آروغش و گرفت بعد یکماهگی بهش کولیک اید دادم اب سرد روی اتیش بود

کاربری دست دونفر
غذای بیرون که ادویه زیاد داره جی؟ مثلا خورده باشی فرداش بدتر باسه خوابش..... البته میتونی امتحان کن ...

نه فقط خونگی بیشتر اونم جز زرچوبه و نمک چیزی نمیزنم بخاطر شیرم

زرده همیشه اما گاهی مایل ب سبزم میشه .نه بدنش نداره اما صورتش جوش ریز  داره. بالا هم میاره گاهی ...

همون جوش های ریز و وقتی مدفوع وقتی سبز میشه یعنی به چیزی حساسیت داده  تو تغذیه خودتون مراعات کنین ببینید یکی دو روز قبلش چی خوردین مثل ادویه گوجه تخم مرغ و گردو  و کلا مواد حساسیت زا 

چقدر یادِ خودم اُفتادم  دست تنها واقعا سخته  تحمل کن خواهر  بچه ها بزرگ میشن  ...

خداکنه ی روز منم دلداری یکیو بدم ک بچم بزرگ شده باشه🥺🥺🥺ولی من غلط کنم دومی بیارم

نه فقط خونگی بیشتر اونم جز زرچوبه و نمک چیزی نمیزنم بخاطر شیرم

پس شیر خشکامتحان کن  

میتونی بعذ اینکه شسرخودت رو خورد و ول کرد شیرخشک هم بدی دو سه تا پیمونه

البته ماست و پنیر هم ممکنه باعث بشه ترش کنه ولی لزوما قطع کنی اونقدر اثر گذار ممکنه نباشه

همون شیرخشک رو بده ببین بهتر میشه

شاید کولیک داره به تغذیه و شیری که میخوره حتما دقت کنین گریه هم تا یه حدی طبیعیه ازهمسرتون کمک بگی ...

والا بعدازظهرا میاد کل کارای خونه رو انجام میده برام اما بازم خودم بیخابی و سختیو باید بکشم