2777
2789

دستگاه بخورای سرد شارژین بنظرتون عمرشون چطوره

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

اسپری رینوسالین بگیر بزن براش توی دماغش 

بخور گرم هم خوبه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که سرد میزنم تا صبح

البته دستگاشو قرض میکنم از دوستم🤕

برا سرفه و گرفتگی بینی عالیییییییییه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
بخور سرد من سه ساله خریدم  و زمستان دائم روشنه

برای شما شارژیه

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
من که سرد میزنم تا صبح البته دستگاشو قرض میکنم از دوستم🤕 برا سرفه و گرفتگی بینی عالیییییییییه

ازین فانتزیاست؟ شارژی

اسپری رینوسالین بگیر بزن براش توی دماغش  بخور گرم هم خوبه

اسپری سدیم‌ نمیدونم چی چی میزنم بهش

بخور نمیدونک سرد خوبه یا گرم

نه

برقیه؟ عکسشو میشه بفرستی

اسپری سدیم‌ نمیدونم چی چی میزنم بهش بخور نمیدونک سرد خوبه یا گرم

خب خوبه 

ببین درحقیقت سرد و گرم بخور خیلی مهم نیست 

همین که خونه رطوبت داشته باشه کافیه 

ولی اگر میخوای دستگاه بخری سرد بخر چون کاربردش بیشتره 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

خب خوبه  ببین درحقیقت سرد و گرم بخور خیلی مهم نیست  همین که خونه رطوبت داشته باشه کافیه& ...

آخه سردا همشون نوشته کابل یو اس بی یعنی شارژیه ازین فانتزیاست نمیدونم جواب میده یا نه

آخه سردا همشون نوشته کابل یو اس بی یعنی شارژیه ازین فانتزیاست نمیدونم جواب میده یا نه

🤔 نمیدونم ندیدم 

لوازم پزشکی رفتی یا اینترنتی دیدی؟

🤔 نمیدونم ندیدم  لوازم پزشکی رفتی یا اینترنتی دیدی؟

نه دییجی کالا دیدم