2777
2789
عنوان

افسردگی گرفتم یا طبیعیه؟؟

103 بازدید | 12 پست

از وقتی فهمیدم حامله ام بی حوصله ام و ی سری علایم بالینی اما الان هفته هشتم و‌مث اسب بهم میگن پخ دوساعت گریه میکنم

یهو فریک میزنم ب شوهرم ب اون گیر میدم

حال روحیم خیلی بد شده

کسیو تجربه داشته ؟؟

خدایی که همیشه صدامو شنید🫀🫂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعیه هورمون هات ریخته بهم

اما شوهرم هیچ درکی ازین موضوع نداره همین الان خسته شده 

بهم گف نه میزاری بخابیم نه میزاری جایی بریم اخع من رفته بودیم سینما کمرم درد گرف گفتم نمیتونم دیگ بشینم بریم شبا هم بد خواب میشم اگر بغلم کنه 

اما شوهرم هیچ درکی ازین موضوع نداره همین الان خسته شده  بهم گف نه میزاری بخابیم نه میزاری جایی ...

رفتارها و اوضاع و احوال شما طبیعیه یسری مطالب در مورد بارداری برای همسرت دانلود کن مجبورش کن بخونه

جالبه 😂میگه زمانای قدیم اینجوری بوده اونجوری بوده نمیدونم منظورش چیه منو با مامانش مقایسه میکنه مثل ...

همه ی مردا همینو میگن توام بگو اون زمان قدیم بوده الان خیلی فرق کرده

و یار خوب تمام ماجراست..💔
جالبه 😂میگه زمانای قدیم اینجوری بوده اونجوری بوده نمیدونم منظورش چیه منو با مامانش مقایسه میکنه مثل ...

ولی جدی میگم حتما حتما حتما وادارش کن یسری مطلب در مورد دوران بارداری و وظایفش،در قبال شما بخونه، چون اگه با این فرمون بره جلو بعد از به دنیا اومدن بچه باهاش ماجرا داری

خب عزیزم اولین بارشه ک خانومش حامله س دیگه سعی کن بهش بگی ک چه حس و حالی داری

درکش از حاملگی مث زمانیه ک مامانش حامله بوده ولا غیر