2777
2789
عنوان

پسر ۶ماهه من

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 69 پست
الهی بگردم  پسر من خیلی عجله داره فک کنم من از چهار ماه بهش غذا میدادم

منم۴ماهو۱۹روز لعاب برنج‌دادم اما الان سوپشو نمیخوره

دیگه چی‌میدی میشه برنامه غذایی روزانشو بگی

من شیرخودم میدم

خدایا شکرت
اره شیر خودم مخوره از چهار ماه هم دکتر گف غذا بهش بده از همون زمان مث مرد غذا میخوره ها نمدونم کجاش ...

الهی ماشالله🤩🤩🤩🤩

❤گرنگه دارمن آن است که من میدانم...شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد...❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بهداشتیا خنگن🤣🤣

بخدا نزدیک زایمان انقد شکمم فشار داد هی مگف باید بری طبیعی هرچی مگفتم بچه بریچه گفتن سز مگف ن سرش پایینه مگفتم سونو رفتم صبح برگه رو ببین نگاه مکرد مگف عه پس الان بازیش گرفته چرخیده منم گفتم مگه چرخ فلک تو یه ساعت بچرخه

بخدا نزدیک زایمان انقد شکمم فشار داد هی مگف باید بری طبیعی هرچی مگفتم بچه بریچه گفتن سز مگف ن سرش پا ...

اخرش سز شدی یا طبیعی

❤گرنگه دارمن آن است که من میدانم...شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد...❤
منم۴ماهو۱۹روز لعاب برنج‌دادم اما الان سوپشو نمیخوره دیگه چی‌میدی میشه برنامه غذایی روزانشو بگی من ...

صبح ها فرنی هر روز ی طعمی در ست مکنمبا موز یا شیب یا خرما یا حریره بادام اگ دیر بیدار شم سرلاک میدم بهش 

نهار  سوپ سبزیجات اوایل نمخورد اما از وقتی توش مرغ میندازم و اب قلم گاو میریزم و حسابی ترشش مکنم خیلی مخوره 

شام یا سیب زمینی یا انواع کته تو رو بیکا پیج هس بر اساس اون. اشپزی مکنم