2777
2789
عنوان

روزی ک افتادم زندان

| مشاهده متن کامل بحث + 2248 بازدید | 47 پست
کاربري جدید زدم عزیزم خودم ۷ ساله تو سایت م

کاربریتو بگو 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزبزم چطور از خونه صاف بردن زندان بازجویی؟؟ دادگاه؟؟؟ حکم؟ ؟ اینا چی شد پس؟؟ 

تنها نبودم ی ابلاغیه برا رفیقم فرستاده شده بود اون صب زود رفته بود دادسرا اون آدرس خونمو اینارو‌داده بود من غافل از همه چی در زدن باز کردم ۳ تا پلیس مرد و ی خانوم بودن با دوستم 

بعد ک رفتیم دادسرا اونجا قاضی گف ببرین زندان هرچه التماس کردم بچه هام نشون دادم دلش ب رحم نیومد و دستبند زدن و بردن

آخی...عزیزم بهتره دیگه به گذشته فکر نکنید تموم شد میدونم گاهی فکرش ازارتون میده اما وقتی اومد تو ذهنتون سریع حواستون پرت کنید

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

چک کشیده بودی؟

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق
اونجا قلدری یا تجاوز هم وجود دات؟ اگه کسی پولدار تر بود غذاش از بقیه جدا بود؟ چون اینا رو شنیدم

تجاوز ک نه 

ولی خوب با پوله اونجا تو‌کارتت باید پول باشه

غذا هم خودت میتونی وسیله بخری بپزی هر روز صب اگه خریدی داری کارتت و میگیرن لیست مینویسی می‌خرن میارن

وگرنه خودشون سیب زمینی تخم مرغ اینا میدن هفته ای سه روز هم‌برنج اینا

عزبزم چطور از خونه صاف بردن زندان بازجویی؟؟ دادگاه؟؟؟ حکم؟ ؟ اینا چی شد پس؟؟ 

اولش میبرن دادسرا عزیزم

بعد قاضی بازجویی میکنه

اونجا میفرسته رندان

بعد قرار وثیقه صادر میکنه وبعدشم دادگاه و حکم و صادر میکنه