2777
2789
عنوان

تجربه شما أز بيضه نزول نكرده

194 بازدید | 10 پست

پسرم وقتي دنيا آمد يه بيضش تو كانال مونده بود خيلي سخني كشيدم شش ماه به معني واقعي كلمه زجر كشيدم تا بچه رو تو شش ماهگي عمل كردن و بيضش آمد پايين ولي من بعد از اون ديگه آدم سابق نشدك الانم ارامبخش ميخورم هميشه نگران آينده بچم هستم اون روز به روز بزرگ تر و با مزه تر ميشه ولي با دل خودم چه كنم؟! من بعد از يه سقط و نه ماه استراحت مطلقي و كلي امپول به اين بچه رسيدم گاهي با خودم احساس گناه ميكنم كه چرا اينقدر به نگه داشتن بارداريم اصرار ميكردم شايد بايد ارامش خودمو حفظ ميكردم و ميسپردم دست خدا

داداش منم اینجوور‌بود ۷سالگی عملش کردن خداروشکر سالمه نگران‌نباش.خیلیا اینجورن

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا به حق این ماه بچتو کاملا سلامت کنه منم ۴ساله ازدواج کردم بچه دار نمیشم و این روحا آزارم میده می‌دونم حقمه می‌دونم منفعتمه می‌دونم امتحان خداست با اینکه راضیم به هر چی که خدا بخواد ولی گاها تو دلم خیلی احساس غصه میکنم دست خودم نیس

خدا به حق این ماه بچتو کاملا سلامت کنه منم ۴ساله ازدواج کردم بچه دار نمیشم و این روحا آزارم میده می‌ ...

عزيزم غصه نخور مشكلت چيه إصلاح سبك كن بچه دار ميشي پسر خانم فلورا تاجيكي تو اينساا

خیلیا تک بیضیه ای هستن بعد اینکه خداروشکر کن سالم و سلامت جلو چشمته به این فکر کن بزرگ شه ازدواج کنه بچه دار هم بشه بعد واقعا نمیسوزی از این که عمر خودتو لحظه به لحظه زندگی خودتو خراب کردی؟؟؟