دیشب رفتش خونه دوستش یه چن ساعتی نبود وقتی برگشت دیدم دوتا پلاستیک بزرگ رفته اسباببازی گرفته گفتم چرا الان گرفتی گفت همینجوری برا بچه بعد اسباب بازیا رو نگاه کردم همه پسرونه😑😑💔اون وسطام یه عروسک گذاشته که من نگم چرا تفنگ یا ماشین گرفتی خیلی ناراحت شدم جنسیت بچم مشخص نیس رفته اسباب بازیه پسرونه گرفته حالا این بماند من اخم کردم رفتم تو اشپز خونه بعد چن دقیقه اومدم دیدم داره با وسایل بازی میکنه😐خرس گنده بعد یه تفنگ داد دست من گفت برو تو اشپز خونه شلیک کن🥴گفتم چیکار میکنی من حاملم گفت بیا یکم بازی کنیم دیگه گفتم چن وقت دیگه همبازیتو به دنیا میارم. ولش کردم دفعه قبلی من باهاش تو خونه گرگ میش بازی کردم یه لخته خون دفع کردم کارم رسید به بیمارستان😑خیلی ناراحتم همش میگه من میدونم بچم پسره💔
پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت
و اگ دختر بشه چ ضدحالی میخوره. شوهر منم پسر خ دوست داشت از وقتی فهمید من علاقم به دختر برای بچه اول ...
همین که شعورش میرسه به ظاهر هم شده شادت کنه خیلیههههه
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
از این موضوع سرسری نگذرید بجای تاپیک زدن برید باهاش منطقی صحبت کنید شاید الان بگید ولش کن ولی بعداً ...
این اقا کلا مشکل داره😐
💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
آره دیدم ولی الان فقط باید تمرکز کنه رو این که شوهرشو متقاعد کنه اگه دختر شد هم به اندازه پسر دوسش داشته باشن
وگرنه اون بچه خیلی آسیب میبینه
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
من نمیگم پسر بده ولی اینکه همش میگه پسرم پسرم درصورتی که هنوز نمیدونیم پسره یا دختر اذیتم میکنه ...
خب میگه در حد حرف همسر منم باردار که بودم میگفت مطمعنن بچمون پسر میشه من خودمم پسر دوست داشتم ولی بهش گفتم شایدم دختر شد .بعد میگف بشه هم خوبه ولی اولی پسر باشه...مردا همینجوری خیلیا بدون استثنا ناراحتی نداره همون جور که ما خانما دختر رو دوست داریم
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻