2777
2789
عنوان

خدا نگذره از دکترم خدا نگذره ازم آخه مجردم

| مشاهده متن کامل بحث + 11554 بازدید | 154 پست
قبلا اینجوری نبود درسته ؟؟

از ۲۹ آذر طرح جدید تعلیق رو دارن اجرا می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
نه میگه اصلا بطور ذاتی پیشش عزیز میشی. حتی اگه شوهره چیزی از لابیا هم ندونه. 

خرافات و چرته 

خدایی من هزاران آدم میشناسم که تاریخ تولدشون رو اشتباه ثبت شده یا شناسنامه ندارن کلا مشخص نیست کی بدنیا اومدن 

بعد ۱۴۰۰سال پیش کلی داستان و حدیث و حرف مونده از پیامبر و اماما؟ تاریخ تولد و مرگشون هم هیچی😐

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد گفتمش ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟! تحصیلات شغل و پولت هیچوقت یه روز صبح بیدار نمیشه تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه و بره به آرزوهات بچسب و تلاش کن برای رسیدن به رویاهات باور کن جنس مخالف جایی نمیره بقول ی بنده خدایی خودتو به اهدافت گره بزن👌🏻ک..ری ترین و تاکسیک ترین آدمایی که میشناسم لایکشون زیر همه پستای روانشناسی هست یادت نره که شخصیت آدم‌ها با چیزایی که از خودشون تعریف می‌کنن خیلی متفاوته همونطورکه برچسب روی شیشه‌ی مربا شبیه خود مربا نیست! شیر تو عاقبت کسیکه یروزی بهت حس ناکافی بودن داده که الان اعتماد به نفست پایین باشه ولی باور کن یه روزی آدم درستش اینقدر بهتون اعتماد به نفس میده که باورت نمیشه و میگی با منی؟ تنهایی بزرگت می‌کنه یادت نره هیچکس دوست تو نیست حتی پدر و مادرت خب؟! توی تاپیک های مهاجرت ، روانشناسی و کتاب تگم کنید لطفاً🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر ده خیلی عکسشو میذاشت موهاشم فرق وسط بود یادمه عکستو بذار همونی؟ 

نه عزیزم دیگه الان میترسم میگن یک مرد وقیحی برمیداره میزاره اینستا

سلام دوست خوبم میشه امضامو دیدی اگه چشت افتاد برام دعا کنی و صلوات بفرستی من شرایطم خیلی سخته من یک دختر قوی هستم که بار ها شکستم اما مطمعنم خدا برام بهترینارو در نظر گرفته دعا کنید بهترینا برام قرار بگیره .... من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خداهم به خداست 
حالا با توجه به اینکه اسلام به آراستگی اهمیت میده این زیاد عجیب نیست اما اون موقع اون خانم چجوری بای ...

از خودش داستان در اورده باور نکنین

کاربر قدیمیم کاربری قبلیمو ترکوندن  
خرافات و چرته  خدایی من هزاران آدم میشناسم که تاریخ تولدشون رو اشتباه ثبت شده یا شناسنامه ندار ...

تجربه شده. ایقد چیزهای عجیب تو خلقت ادمها و این دنیا هست که ما درک نمیکنیم. 

خرافات و چرته  خدایی من هزاران آدم میشناسم که تاریخ تولدشون رو اشتباه ثبت شده یا شناسنامه ندار ...

من راجب اون حرف اون کاربر هیچ حرفی نمیزنم چون درسته ک برخی احادیث برخییییی نه همشون عوض شدن و بنظر منم منطقی نیومد اون حرف حالا نمیدونم 

ولی اینکه تاریخ تولد یا شهادتشون اونا مردمان عادی نبودن چون برگزیده خدا بودن توسط تاریخ نگارا  از هر نسل بهم دیگه منتقل میشد

تجربه شده. ایقد چیزهای عجیب تو خلقت ادمها و این دنیا هست که ما درک نمیکنیم. 

اینکه درش شکی نیست ولی جدیدا از خودشون حدیث و داستان میسازن خورد مردم میدن 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد گفتمش ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟! تحصیلات شغل و پولت هیچوقت یه روز صبح بیدار نمیشه تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه و بره به آرزوهات بچسب و تلاش کن برای رسیدن به رویاهات باور کن جنس مخالف جایی نمیره بقول ی بنده خدایی خودتو به اهدافت گره بزن👌🏻ک..ری ترین و تاکسیک ترین آدمایی که میشناسم لایکشون زیر همه پستای روانشناسی هست یادت نره که شخصیت آدم‌ها با چیزایی که از خودشون تعریف می‌کنن خیلی متفاوته همونطورکه برچسب روی شیشه‌ی مربا شبیه خود مربا نیست! شیر تو عاقبت کسیکه یروزی بهت حس ناکافی بودن داده که الان اعتماد به نفست پایین باشه ولی باور کن یه روزی آدم درستش اینقدر بهتون اعتماد به نفس میده که باورت نمیشه و میگی با منی؟ تنهایی بزرگت می‌کنه یادت نره هیچکس دوست تو نیست حتی پدر و مادرت خب؟! توی تاپیک های مهاجرت ، روانشناسی و کتاب تگم کنید لطفاً🥰
من که نمیگم راسته یا نه، میگم تو ی کتابی خوندم.مگه از خودم دراوردمه، خوندم جایی اینجا گفتم به اشتراک ...

خیلی از کتابا منبع خوبی نیستن طرف هر چیزی به ذهنش رسیده به یکی ربطش داده

درست نیس اینا رو بگیم چون منطقی هم نبود 

کاربر قدیمیم کاربری قبلیمو ترکوندن  
خیلی از کتابا منبع خوبی نیستن طرف هر چیزی به ذهنش رسیده به یکی ربطش داده درست نیس اینا رو بگیم چون ...

حالا شاید ده درصد راست باشه شاید بدرد یکی خورد و پیش همسرش عزیز شد. الانم که دارن عمل لابیا انجام میدن 

چکارش کنیم همش میگم پشت این کاربری یه پسر ، وگرنه دختر ده رو چه به عمل لابیا  نگا هیچ جا رو عم ...

وای اصن فکرش نکرده بودیم

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
عزیزم انقدر لابیاهای من بزرگ بود که آویزون بود و در هم  مخصوصا زمان پری خیلی اذیت میشدم  ...

مثلا چندسانت؟بعدم گفتی ازبیخ بریده اون بازم ی مقداری رشد میکنه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
مثلا چندسانت؟بعدم گفتی ازبیخ بریده اون بازم ی مقداری رشد میکنه

کلا به سانت نمیرسه از بیخ زده 

سلام دوست خوبم میشه امضامو دیدی اگه چشت افتاد برام دعا کنی و صلوات بفرستی من شرایطم خیلی سخته من یک دختر قوی هستم که بار ها شکستم اما مطمعنم خدا برام بهترینارو در نظر گرفته دعا کنید بهترینا برام قرار بگیره .... من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خداهم به خداست 
2810