الان ۱۳ روز از عملم میگذره دکتر از بیخ لابیام رو زده خیلی ببخشیدا جوری که پاهامو باز میکنم دیگه هیچ لابیای ندارم ورودی واژن. ....م هست
همش فکر میکنم ازدواج کنم فردا شوهرم نمیگه تو چه هیچی نداری
سلام دوست خوبم میشه امضامو دیدی اگه چشت افتاد برام دعا کنی و صلوات بفرستی من شرایطم خیلی سخته من یک دختر قوی هستم که بار ها شکستم اما مطمعنم خدا برام بهترینارو در نظر گرفته دعا کنید بهترینا برام قرار بگیره .... من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خداهم به خداست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بالا تر کلیتوریس هست که اونو دست نزده اما پایین از بیخ هیچی نیست
سلام دوست خوبم میشه امضامو دیدی اگه چشت افتاد برام دعا کنی و صلوات بفرستی من شرایطم خیلی سخته من یک دختر قوی هستم که بار ها شکستم اما مطمعنم خدا برام بهترینارو در نظر گرفته دعا کنید بهترینا برام قرار بگیره .... من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خداهم به خداست
سوال این جاست که چرا اسم این کاربری رو هم مثل قبلی گذاشتن.
کاربری قبلی عجله داشتن تعلیق بشن.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
خوبه دیگه عروسکی زده ما ژنتیکن اینجوریم مشکلی هم نداریم
اخه من جوری هست که هیچی ندارم از بیخ یعنی اشکالی نداره ؟؟؟