2777
2789
عنوان

خدا نگذره از دکترم خدا نگذره ازم آخه مجردم

| مشاهده متن کامل بحث + 11554 بازدید | 154 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی نرمالش همینه مال شما چون بزرگ شده ب چشمت عادی نیست وگرنه اصلش و زیباش همینه ک شما داری من متخصص ...

عزیزم خیلی ببخشیدا برای منو از ته زده جوری که دیگه پایین هیچی ندارم ورودی واژ.....هست فقط بالا اندازه یک تیله مونده که کلیتوریس هست 

اون ته از بیخ زده حس میکنم خیلی تابلو و زشت شده 

پس طبیعی هست ؟؟

سلام دوست خوبم میشه امضامو دیدی اگه چشت افتاد برام دعا کنی و صلوات بفرستی من شرایطم خیلی سخته من یک دختر قوی هستم که بار ها شکستم اما مطمعنم خدا برام بهترینارو در نظر گرفته دعا کنید بهترینا برام قرار بگیره .... من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خداهم به خداست 
خوشبحالت 

واییی نه

سلام دوست خوبم میشه امضامو دیدی اگه چشت افتاد برام دعا کنی و صلوات بفرستی من شرایطم خیلی سخته من یک دختر قوی هستم که بار ها شکستم اما مطمعنم خدا برام بهترینارو در نظر گرفته دعا کنید بهترینا برام قرار بگیره .... من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خداهم به خداست 
عزیزم میشه بگی بیهوشت میکنن یانه؟! چقد هزینه دادی؟ 

نه گلم بیهوش نمیکنن بی حسی میزنن

عزیزم خیلی ببخشیدا برای منو از ته زده جوری که دیگه پایین هیچی ندارم ورودی واژ.....هست فقط بالا انداز ...

اره طبیعیه نباید باشه اینجوری قشنگ تر و تمیز تره اگ یذره زیاد باشه دوباره اطرافش سیاه میشه  منم انشالله میخوام عمل کنم کاش همشو بزنه 

کاربری دست دو نفر👧
اسی میشه بگی هزینه عملت چقدشد واینکه تاچندروز درد داشتی

شهر ما کوچیکه خیلی هزینه ها پایین ۲ میلیون شد 

اصلا درد نداشتم فقط شب اول یکم سوزش داشتم که قابل تحمل بود همین

شهر ما کوچیکه خیلی هزینه ها پایین ۲ میلیون شد  اصلا درد نداشتم فقط شب اول یکم سوزش داشتم که قا ...

میشه بگی کجایی.شایدهمشهری بودیم ادرس بگیرم خخخ مال من زیاد نیس امادوسدارم عمل کنم

برای حفظ زندگیم  ی صلوات میفرستی الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم🙏
2810