2777
2789
عنوان

شما باشید میرید مسافرت با خانواده شوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 65 پست
چقدر بعضیاتون نچسبین

ی شلاق بخر اونجا اگه نافرمانی کرد بهش بگو هوووش بزن در کونش

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

من نمیدونم چرا با خانواده شوهر نمیتونم برم سفراصلا بهم خوش نمیگذره همش احساس میکنم معذبم.... حالا ایندفرو چون قول دادی برو دوروزه ی عمر نیست که اینجوریم تو چشم شوهرتم بیشتر میای. تحمل کن از دفه بعدی نرو سفرباهاشون بهونه های مختلف بیار‌

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون❤🎈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی دیگ خوشی زده زیر دلت این همه کار کرده حالا هی ناز کن تا بگه به درک تنها بمون خودم میرم 

ببین عزیزم من اینقدر بد سفر هستم یعنی از شهرم بزنم بیرون اسهال میشم حالت تهوع میشم دل و رودم بهم میپیچه... حتی خانواده ام میگن بزور تحملت میکنیم نمیخاستم این حالتم رو خانواده شوهرم ببینن حتی خودم پیشنهاد دادم تنها بره