2777
2789
عنوان

دخترم میگه من مدرسه نمیرم

283 بازدید | 13 پست

دخترم کلاس اوله میگه من مدرسه نمیرم بعد از عید میگم چرا میگه هیچکس باهام دوست نمیشه هیچکس منو دوست نداره هرکی کنارم میشه باهام حرف میزنه نمیزاره درس گوش کنم منم رفتم یه جا تنها نشستم گریه میکنم همش هیچ دوستی ندارم دوستام مسخرم میکنن نمیدونم جیگرم رو خون کرده از صبح میگه من مدرسه نمیرم دوستی ندارم منم میگم باش نرو میگه دروغ میگی نمیدونم چیکار کنم کلافه شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما حتما حتما ببرش روان شناس کودکان

احساساتی که داره منشایی داره که با صحبت حل میشه،بی توجهی کنی بعدا تو سنین بالاتر درگیر میشه

کاربری دو نفره                                                                  خدایا لحظه ای منو به حال خودم وا مگذار ✨ شکرت

حتما از معلمش سوال کنید

و باهاش درمیون بذارید

یکم مورد توجه معلم باشه بقیه هم میرن سمتش

یا ممکنه معلم درست تر برخورد کنه

گاهی اتفاقاتی میوفته بچه ها بخاطر ترس از اون بهونه میارن نرن یا هر چیز دیگه ای

کلا تو این سن دوست صمیمی معنایی نداره،پسر منم دوست صمیمی نداره،هرروز با یکیه

نمیدونم بخدا رفتم تو مدرسش ببینم راست میگه دوستی نداره تا من امدم همه امدن پیشش بغلش یه دوست هم پیدا کرد بعد امد خونه دوباره میگه اون دوستی پیدا ‌کردم باهام قهر کرد بخدا از صبح کلافه شدم

حتما از معلمش سوال کنید و باهاش درمیون بذارید یکم مورد توجه معلم باشه بقیه هم میرن سمتش یا ممکنه ...

به معلمش بس که پیام دادم جا به جاش کنید براش اگه میتونید دوست پیدا کنید میگه من جا به جاش کردم خودش با هیچکس دوست نمیشه

به معلمش بس که پیام دادم جا به جاش کنید براش اگه میتونید دوست پیدا کنید میگه من جا به جاش کردم خودش ...

حتما چیزی تو ذهنشه

باهاش بیشتر صحبت کنید

ریشه یابی کنید

بپرسید چرا فکر میکنی باهات دوست نمیشن؟

و چنین سوالاتی

اگر نشد حتما از مشاوره استفاده کنید

از طرف مدرسه نامه میدن و ارجاع میشه

تو مراکز بهداشت هم هست

دختره فامیلمون امسال کلاس اول رفت. روز اول مدرسه زنگ زدن گفتن حالش خوب نیست ببرین خونه استراحت کنه.  خونه که اومد گفت خانوم معلم انقدر حرف زد سردرد گرفتم حالم بد شد😂 

گودزیلا هستن اینا

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜