2777
2789

مامانا

خانوما

مادرای مهربون

بخدااااا کم آوردم 

بگین چیکار کنم

نوزاد بینوای منو مثل عروسک باهاش رفتار میکنن

انقد بچمو فشار میدن میچلونن محکم تکونش میدن 

ناگهانی حرکت‌های خیلی سریع و بدی انجام میدن

میندازند بالاو ....

تا حد امکان رابطمو باهاشون کم کم کردم ولی نمیتونم قطع کنم( همسرم نمیتونه)

تو زندگیم خیلی اختلاف میفته سر این رفتارها

اصلا نمیفهمن

درجه فهم منفی ۲۷۳

صفر مطلق

هرچی میگیم بابا دکتر میگه نباید اینکارو با نوزاد کرد

تو مغز پوکشون نمیره

بچمو به زور از بغلم میگیرن میگن بده اینو من بچلونم:(

خواهرش میگه انقد بچه دوس داره چلونده بشه...

روانیم کردن

چیکار کنم.......

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محکم برخورد کن عزیزم. بگو اگه قراره تکون شدید بدین بهش لطفا بغلش نکنید. بذار دو بار بهشون بر بخوره.& ...

اصلا آدمای خیلی خیلی خیلی بی فهمی هستن

هرچی میگی میگن مگه ما بچه بزرگ نکردیم خستم ازشون حالم ازشون بهم میخوره

بخدا از الآن استرس عید دارم که قراره چندین بار ببینمشون

میخوام خودمو بزنم به مریضی نه کسی بیاد نه جایی برم

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱
اصلا آدمای خیلی خیلی خیلی بی فهمی هستن هرچی میگی میگن مگه ما بچه بزرگ نکردیم خستم ازشون حالم ازشون ...

اگه اذیت میشه بهونه بیار و نرو چند وقت. فقط ب اعصاب خودت فشار نیار. برای همسرت هم توضیح بده. 

به نظرم حساسیت خودتو کم کن  بچه چیزیش نمیشه  حتما بچه اولته  بچه ها بعدی انقدر بلا ...

ببین آره بچه اولیه ولی واقعا این رفتارا درست نیست

بچه بینوا چه گناهی داره آخه

بخدا رفته بودیم دکتر بچه بغل خواهرهایم لود محکم تکون میداد دکتر سرش داد زد گفت خانوم مغز بچه جابه جا شد چته

چرا اینطوری وحشی تکون میدی؟!!

اگه اذیت میشه بهونه بیار و نرو چند وقت. فقط ب اعصاب خودت فشار نیار. برای همسرت هم توضیح بده. 

بهمون میگم دکترش اینو گفته

میگن دکتر چه میفهمه دور از حضور غلط کرده؛!!!!

چرا واقعا گیر این جماعت افتادم

انقد تو این مدت با همسرم بحث کردیم سر اینا

دوس دارم تا سالیان سال نبینمش

وقتی میریم خونشون انگار رو آتیش نشستم تو دلم رخت میشورن فقط چشمم به بچه

خودشونن خوب میدونن

۲ ساعت نشده پا میشیم میایم

خوب میدونن چرا زود برمیگردیم

ولی کو فهم

کو درک

!

چه موقعیت سختیه واقعا خودمو جات میذارم مغزم میپوکه😪 اصلا درک نمیکنم آدمایی که میگن از روی محبت با ...

گآهی وقتا دوس دارم خواهر بزرگه رو بزنم تو دهنش

بگم به من ربطی نداره تو بچتو چطور بزرگ کردی 

دست به بچه من نزن

خدا شاهده تو دلم فقط نفرین میکنم که به هر طریقی منو عذاب میدن

یه جماعت زبون نفهم و افراطی و غیر عادی

بابا من محبتتو نخواستم

لعنت به محبت خاله خرسه!

گآهی وقتا دوس دارم خواهر بزرگه رو بزنم تو دهنش بگم به من ربطی نداره تو بچتو چطور بزرگ کردی  د ...

بگو بچه توی خواب همش میپره گریه میکنه دکتر گفته یه مدت فقط بغل خودم باشه،همه چیزو بنداز گردن دکتر 🫠بلکه دست ازین کارا وردارن

بگو بچه توی خواب همش میپره گریه میکنه دکتر گفته یه مدت فقط بغل خودم باشه،همه چیزو بنداز گردن دکتر 🫠 ...

خیلی راحت میگن دکتر غلط کرده

باورت میشه؟!!!

انقد با همسرم دعوام شده بدبخت اینم روانی شده از دستشون

بعصی وقتا آدم حس جنون دست میده بهش از نفهمی ای