2777
2789
عنوان

دوستم خدمتکار گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم می خواد برای دخترام پرستار بگیرم ،امروز یه نفر رو دیدم گفت بچه ام تو شش ماهگی از دست پرستار تو حموم افتاد ،فلج شده بود ،ترسیدم  

اما خدمتکار میانسال با آشپزی خوب دوست دارم

ما که پولشو نداریم😅

ولی جدای از اون من خوشم نمیاد کسی تو خونم دست به چیزی بزنه 

باردار که بودم خونه مامانم بودم ولی خونه خاک برداشته بود شوهرم هرچی گفت یکی رو بیارم جارو  دستمال بکشه نذاشتم خودم با اون وضع پاشدم رفتم ایستادم بالا سرش تا انجام بده 

الانم بچم نوزاده میگه یکی رو بیاریم میگم نه 

خوشم نمیاد 

من حای به مهمون هم اجازه ظرف شستن نمیدم 

دوست ندارم کسی به وسایلم دست بزنه از بچگی همین بودم 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
من حتی اگه پولدارترین ادم هم باشم دوست ندارم بنده ای برام کار کنه ...

خب حقوقش میگیره

مثلا الان سالمندانی هستن که برای مراقبت نیاز به پرستار دارن تو خونه هم خونه رو تمیز می کنن هم اشپزی میکنن 

بچه ها کلا تایم ۲۴ساعته نمی تونن به مادر یا پدرشون برسن

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕
دایمی گرفته بود چرا

برا خونه تکونی معقول تره 

لابد پولداره 

وگرنه کل سال خدمتکار میخاد چیکار

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
دائمی یا فقط برا خونه تکونی؟

اکثرا اوقات مثلا ماهی ۳بار اینا یکم وسواسم من مثلا

تنهایی نمیتونم خونم بزرگه بعد مثلا 

سعی میکنم کسایی باشه ک ن زیاد جوون باشم ن سن دار آخه اولا یکم معذب میشدم حس میکردم شاید ب غرورشون بر بخوره 

ولی الان میبینم چ انسان های متینی بودن

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
برا خونه تکونی معقول تره  لابد پولداره  وگرنه کل سال خدمتکار میخاد چیکار

بعضی وقتا لازم میشه 

مثلا مهمونی خیلی رسمی می‌خواد آدم برگذار کنه یا خیلی شلوغ 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
خب حقوقش میگیره مثلا الان سالمندانی هستن که برای مراقبت نیاز به پرستار دارن تو خونه هم خونه رو تمیز ...

درسته...اتفاقا مادرشوهرم پرستار داشت و منم باهاش مثل دوست صمیمی بودم و خیلی کمکش میکردم که حس حقارت نکنه...انقدر هم خانم بود و قابل اعتماد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دلم می خواد برای دخترام پرستار بگیرم ،امروز یه نفر رو دیدم گفت بچه ام تو شش ماهگی از دست پرستار تو ح ...

من ده ساله پرستار بچه دارم، هیچوقت بچه نوزاد و کوچولو رو اعتماد نمیکنم بدم ببره حموم، بزرگترم که هیچوقت اونطوری که گفتن نمیشه، برام غذا درست میکنه و خونه رو جمع و جور میکنه و با بچه بازی میکنه.. بچه بهش وابسته میشه و دوستش داره

2810