2777
2789
عنوان

عکس لباس های عیدمو کامل براتون بزارم...؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5942 بازدید | 178 پست
ولی خدایی این دیگه اسرافه

نیست خب شاید فقط عید لباس بخره برا طول سال یا در طول  سال ی مد جدیدی بیاد حالا باز بخره اصراف ک نیست ادم دارتشون اگر زیادم باشن کمتر پوشیده میشه و دیرترم کهنه میشه و ادم دوسال هم حتی میتونه بپوشه چون مدام یکی رو نمیپوشه ک کهنه شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلیام هستن وضع مالی خوبی دارن میخوان یک میلیون مانتو بخرن دستشون میلرزه

خوبه ادم برا خودش ارزش قائل شه و خرج کنه 

البته وقتی وضعش خوبه 

مبارکت باشه اسی به دل شاد بپوشی 🥰

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
نیست خب شاید فقط عید لباس بخره برا طول سال یا در طول  سال ی مد جدیدی بیاد حالا باز بخره اصراف ک ...

نه مدلا عوض میشه دیگه دلتو میزنه،من اینقدر مانتو دارم نو موندن ولی مدلشو دیکه نخاستم

نه مدلا عوض میشه دیگه دلتو میزنه،من اینقدر مانتو دارم نو موندن ولی مدلشو دیکه نخاستم

اره اما اگ ادم مدلای جدیدم داشته باشه میتونه اینارم بپوشه در کل شایدم زیاد مهمونی و اینجور جاها میره

به هرحال من خودم توانایی همه ی این خریدارو ندارم ولی اگه داشتم از خودم نمیگرفتم 

منم ۳،۴ تا نو دارم از بارداریم دیگه سایزم نیستن نگاشون میکنم دلم میسوزه شاید کلا دوبار پوشیده باشم هرکدومو

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍