2777
2789
عنوان

دکتر همزمان به دخترم آزیترومایسین و کوآموکسی کلاو داده.مشکلی نداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نزدیم که دیگه .هرکی شنید گفت وای چه خبره این همه انتی بیوتیک.ما هم بردیم یه دکتر دیگه.اونم فقط گفت آ ...

حالا منم یچی بگم بچه داداشم مریض شد دکتر براش انتی بیوتیک نوشت زنداداشم نداد گفت بچم خشک میشه فلان میشه 

چار روز بعد بچه تشنج کرد 6روز تو ای سیو بود ی هفته بستری شد 

چندین بار ام ار ای دادن ازمایش از نخاع و ...  کم مونده بود عفونت ب مغزش بزنه 

نزدیک 200میلیون خرجشون شد ی تب ساده

توصیه من اینه حرف خاله خانباجیا رو گوش نکنی 

ارزش داره ی 200تومن دیگه ویزیت بدی د دکتر متخصص نشونش بدی 

با عفونت بچه نمیشه شوخی کرد دارو رو کم و زیاد کرد 

حالا منم یچی بگم بچه داداشم مریض شد دکتر براش انتی بیوتیک نوشت زنداداشم نداد گفت بچم خشک میشه فلان م ...

امشب دخترم گریه کرد که گوشم درد میکنه ..ما هم باز بردیم دکتر.این یکی هم گفت اصلا نیاز به آنتی بیوتیک نبست.ویروس با آنتی بیوتیک درمان نمیشه.کلا گفت هیچکدوم از آنتی بیوتیک هاشو نده.چندتا شربت گلو و استامینوفن و ..اینا داد اومدیم😕

باید فکر کنم🤔

دخترمنم گلوش چرکی شده،،یهویی وبی علت. بچه شماهم همینطور؟یاسرماخورده بود؟

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
دخترمنم گلوش چرکی شده،،یهویی وبی علت. بچه شماهم همینطور؟یاسرماخورده بود؟

دختر من اول تب و لرز کرد بعد سرفه میکنه ولی خیلی چرک نمیاد از گلو.از دیروز هم چشمش عفونت کرده

باید فکر کنم🤔
ازمایش گرفت ک فهمید ویروسه؟

نه بابا دیگه علایمو میپرسن میگن ویروسه.چون الان همه این علایمو دارن.من خودم هم از دخترم گرفتم از دیروز گلودرد امونمو بریده

باید فکر کنم🤔
دختر من اول تب و لرز کرد بعد سرفه میکنه ولی خیلی چرک نمیاد از گلو.از دیروز هم چشمش عفونت کرده

دختر من همراه خلط اسهال استفراغم گرفته الان😔

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
دختر من همراه خلط اسهال استفراغم گرفته الان😔

الهی زود خوب بشه..دخترتون چندسالشه..

خیلی روزهای بدی رو میگذرونم روحیه ام داغونه ..هم به دخترم دارم میرسم هم خودم مریض شدم هم پسرم سه ماهشه کلی نیاز به رسیدگی داره همه اش،هم نگرانم که اون نگیره😟

باید فکر کنم🤔
الهی زود خوب بشه..دخترتون چندسالشه.. خیلی روزهای بدی رو میگذرونم روحیه ام داغونه ..هم به دخترم دارم ...

واقعا سخته، ادم افسزده میشه تاخوب بشن

عزیزم خداشفاش بده

دخترمن۲سالشه