2777
2789

آبان ماه واکسن انفولانزا زدم ولی الان با فاصله پنج روز دوباره مریض شدم.نوزاد دوماهه دارم خیلییییی نگرانم بگیره.گلوم یه جوری میسوزه انگار رو زخم نمک پاشیدن😭😭😭...دارو هم زیاد نمیده دکتر به خاطر شیر دهی😭😭😭.خسته شدم دیگه الان یه ماهه کل خانواده مریضن من خوب نشده دوباره مریض شدم😔

باید فکر کنم🤔

من یه هفته اس گلو درد دارم لرزونک درست کردم بهتر شدم ولی یه کم میسوزه گلوم ولی باز از قرص بهتره 😅لرزونک رو با نشاسته درست میکنن ب شدت برای گلو درد خوبه

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال من ۴هفته کامل طول کشید  یک مااااااه  الآنم هنوز هم سرفه میکنم هم صبح ها حتما گلو درد ...

نه این جدیده..سه هفته پیش دختر هفت ساله ام مریض شد من از اون گرفتم ..یه هفته مریض بودم.با یه مکافاتی بچه شیر میدادم دست تنهام کسی نیست نگهش داره..الان دخترم دوباره تب کرده گلو دردو سرفه.من با اینکه دوتا ماسک زدم که ازش نگیرم الان با گلو درد شدید بیدار شدم

باید فکر کنم🤔
من یه هفته اس گلو درد دارم لرزونک درست کردم بهتر شدم ولی یه کم میسوزه گلوم ولی باز از قرص بهتره 😅لر ...

مسئله ام گلو درد نیست که .مسئله اینه باز ویروس گرفتم که مسری هست و ممکنه نوزادم بگیره و من نگران اینم فقط😔

باید فکر کنم🤔
ماسک بزن توی خونه و شیر خودت رو نده من مجردم دقیق نمی دونم والا .از دکتر مشورت  بگیر بچه گنا دا ...

شیر خودمو نمیشه که ندم.از اول همینو خورده ..اگه چیز دیگه بدم دیگه بعدا شیر منو نمیخوره.تازه فقط شیر نیست که .همه کارش با منه دیگه  دایم تو بغلمه

باید فکر کنم🤔
وای اره  دقیقا ویروسش همین جوریه  ما هم از دی ماه تا حالا درگیریم  و این چرخه هی ا ...

خیلی نگرانم برای نوزاد.من خیلی رعایت کردم که از دخترم نگیرم هم دخترم طفلی دوتا ماسک زده بود هم خودم.ولی باز اینجور شد

باید فکر کنم🤔