2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیپس میخورم

دلمم گرفتع

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده😄‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ طراح مُد ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌. دارای مدرک FCE و TTC زبان🌱

از خدا میخوام که فردا بتونم روزه بگیرم😵آنروز که انقده ضعف کرده بودم همون اول صبحی مجبور شدم باز کنم🤦‍♀️

از یه طرف هم منتظرم بابام بیاد تکلیفم رو مشخص کنههههه

بهش از عصری پیام دادم ج نداده😑☹

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
آبله مرغون گرفتم می‌خواره 😭😭😭😭    

عزیزم خاکشیر دود کن اگرم مشکلی نداری عنبرنسارا باهم دود کن برو زیرپتو لخت شو یه رب بمون سرت بیرون باشه بتونی نفس بکشی 

میسوزونه ولی سریع خوب میشی عرق بیدکاسنی شاتره رو روزی دولیوان بخور 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

خسته

خواب آلود

خسته از این چند روووز سخت ک همش کلاس فشرده داشتم

امروز ۲ تا امتحان سخت داشتم

ک از دیشب هنوز هیچی نخوردم برا استرس یکیشون

ههی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱          🌱یا حضرت فاطمه🌱یا حضرت رقیه🌱یا امام حسین🌱یا حضرت عباس🌱یا امام رضا🌱یا امام زمان🌱اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری🌱

روزمو وا کردم نشستم دارم میخورم😂😂

یکمه دیگه اماده میشم ک بریم خونه مامانم 

بعدش شبو بریم خونه مادرشوهرم 

بعد بریم ی چرخی ت شهر بزنیم

بریم دکتر جواب ازمایش هارو نشون بدیم

دنبال تونیک باشیم برام😑

2810