2777
2789
عنوان

بچتونو تا کی میفرستید مدرسه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 114 پست

روز شنبه اخرین روزی بود ک رفت

هرچند معلمش گفت هرکی نیاد غیبت میزنم براش ولی والدین گفتن اجازه نمیدیم بیان

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا رو برن 

ولی چهارشنبه رو خانمشون هم گفته نیاید😁🤣خطرناکه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

من نهمم، نمیرم دیگه

امروز و دیروز فقط جهت خوش گذرونی رفتیم ک جشن بود

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
من کلاس دهمم امروز نرفتم به شماره خودمو مامانم پیام دادن دوبار🥲😂

حالا مدرسه هیچ ولی برای کنکور اگه هدف داری از الان سفت بخون نرار سال آخر تلنبار بشه

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
قوربانت😘 انشالله شما هم به سلامتی سال نو رو شروع کنید؛ اره بخدا 

فداتشم ، مرسی ❤️ ❤️ ❤️

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
بابا دستخوش ، بچه های ما هیچ وقت گوششون به قسم و آیه بدهکار نبود باید فوش میزاشتیم

دعوا شد اولش سر فوش میومدن فوش مامان میدادن میگفتن هرکی بیاد دعوا کردیم شدید اخر سر با قران 😂😂

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤
فردا رو برن  ولی چهارشنبه رو خانمشون هم گفته نیاید😁🤣خطرناکه

فردا خطرناک تره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ

نه بابا مدرسه کجا بود تعطیله گور بابای مدرسه و کلاس و همه چی🤣🤣🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
پسرم ۱۰ هست تعطیل شد,دخترمم فردا ففط میره وتمام

به سلامتی  ، انشالله سال نو رو با خوبی و خوشی شروع کنید

بعضی مادرا میخوان خونه تکونی کنن بچه ها رو می فرستن وگرنه کسی تهدید نمی کنه😐

عاو . به اینجاش فکر نکرده بودم ...  

حالا مدرسه هیچ ولی برای کنکور اگه هدف داری از الان سفت بخون نرار سال آخر تلنبار بشه

اره دارم میخونم 

برام دعا کنید ممنون🫠💕

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
بمونن خونه چیکار کنن تا دوشنبه هفته ی دیگه باز باشه میفرستم برن

بیخیال ، بزار یکم ازاد باشن تفریح کنن ، چند سالشونه ؟

معلم دیروز با خنده بهم گفت دانش اموزا میان چیکار.نیان منم امروز نزاشتم بره

درسشون تموم شده ؟ خوب کردین بزارید یکم آخر سالی استراحت کنن بجه ها

امروزم بخاطر جشن فرستادم از فردا نمیفرستم هم چهارشنبه سوریه هم ابله مرغون اومده

آره کار خوبی کردین ، چهارشنبه سوری واقعا خطرناکه