2777
2789
عنوان

بچتونو تا کی میفرستید مدرسه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 114 پست

روز شنبه اخرین روزی بود ک رفت

هرچند معلمش گفت هرکی نیاد غیبت میزنم براش ولی والدین گفتن اجازه نمیدیم بیان

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فردا رو برن 

ولی چهارشنبه رو خانمشون هم گفته نیاید😁🤣خطرناکه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

من نهمم، نمیرم دیگه

امروز و دیروز فقط جهت خوش گذرونی رفتیم ک جشن بود

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
من کلاس دهمم امروز نرفتم به شماره خودمو مامانم پیام دادن دوبار🥲😂

حالا مدرسه هیچ ولی برای کنکور اگه هدف داری از الان سفت بخون نرار سال آخر تلنبار بشه

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
قوربانت😘 انشالله شما هم به سلامتی سال نو رو شروع کنید؛ اره بخدا 

فداتشم ، مرسی ❤️ ❤️ ❤️

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
بابا دستخوش ، بچه های ما هیچ وقت گوششون به قسم و آیه بدهکار نبود باید فوش میزاشتیم

دعوا شد اولش سر فوش میومدن فوش مامان میدادن میگفتن هرکی بیاد دعوا کردیم شدید اخر سر با قران 😂😂

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤
فردا رو برن  ولی چهارشنبه رو خانمشون هم گفته نیاید😁🤣خطرناکه

فردا خطرناک تره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ

نه بابا مدرسه کجا بود تعطیله گور بابای مدرسه و کلاس و همه چی🤣🤣🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
پسرم ۱۰ هست تعطیل شد,دخترمم فردا ففط میره وتمام

به سلامتی  ، انشالله سال نو رو با خوبی و خوشی شروع کنید

بعضی مادرا میخوان خونه تکونی کنن بچه ها رو می فرستن وگرنه کسی تهدید نمی کنه😐

عاو . به اینجاش فکر نکرده بودم ...  

حالا مدرسه هیچ ولی برای کنکور اگه هدف داری از الان سفت بخون نرار سال آخر تلنبار بشه

اره دارم میخونم 

برام دعا کنید ممنون🫠💕

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
بمونن خونه چیکار کنن تا دوشنبه هفته ی دیگه باز باشه میفرستم برن

بیخیال ، بزار یکم ازاد باشن تفریح کنن ، چند سالشونه ؟

معلم دیروز با خنده بهم گفت دانش اموزا میان چیکار.نیان منم امروز نزاشتم بره

درسشون تموم شده ؟ خوب کردین بزارید یکم آخر سالی استراحت کنن بجه ها

امروزم بخاطر جشن فرستادم از فردا نمیفرستم هم چهارشنبه سوریه هم ابله مرغون اومده

آره کار خوبی کردین ، چهارشنبه سوری واقعا خطرناکه