2777
2789
عنوان

چرا پسرم خوب نمیشه؟

137 بازدید | 6 پست

پسرم حدود سه روز اسهال و استفراغ  داشت که از دیروز تا حالا خداروشکر دیگه مشکلی نداشته منتها بی حالی و ضعف و بی اشتهایی شدید داره مظلوم میخوابه اعصابم براش خورد میشه اون سه روزی که استفراغ داشت اشتهاش خوب بود منتها تو معدش چیزی نمیموند الان هرچی میدم یه ذره میخوره میگه نمیتونم دیشب بردمش سرم زدن یه ذره تاثیر نداشت با سرم بدتر شد که به یکی از پرستارا گفتم گفت طبیعیه اوردمش خونه با حال بد خوابید امروزم بی اشتهاییش شدیدتر شده بود  نمیدونم کی جون میگیره دوباره

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طول میکشه  حق داری ناراحت باشی ولی خوب میشه  طبیعیه

اعصابم خورد میشه اینجور میبینمش از درس و مدرسه هم مونده

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

واقعا خیلی ناراحت کننده اس ولی خوب خیلی طبیعیه بعد این همه اسهال استفراغ جون تو تنش نمونده کم  آب شده خیلی بهش چیزای آبکی بده ایشالا زود زود خوب میشه 

اگه بی حالیش طولانی مدت شو دوباره یه بار ببرش دکتر 

♡~God knows the best
واقعا خیلی ناراحت کننده اس ولی خوب خیلی طبیعیه بعد این همه اسهال استفراغ جون تو تنش نمونده کم   ...

برراش محلول الکترولیت گرفتم ذره ذره میدم میخوره ولی آب سیب موز چیزای که مفیدن رو لب نمیزنه