2777
2789
عنوان

به کمکتون نیاز دارم داستان خواهرم+اگر میترسید نیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 4394 بازدید | 183 پست

دعا نویس چیه...خرافاته وقت و پول خودتونو هدر ندید.. خب الان دگ انقد غذا نخورده معدش کوچک شده و عادت کرده اگر سوءتغذیه داره باید بره دکتر و درمان بشه.. ببین به چه غذا هایی علاقه داره درست کنین اگ فست فود دوس داره ببرینش کافه رستوران اشتهاش باز بشه. اگ مشکل روحی و اقسردگی داره باید دارو هاشو منظم بخوره تا تاثیرش ببینید سریع که جواب نمیده همه این کار هارو در کنار هم انجام بدید... حالا برادر من آنقدر میخوره آنقدر میخوره ما براش نگرانیم نمیدونیم چکار کنیم..صبحانه برنجو گوشت میخوره. اگر هم دیروز غذای ساده باشه نمیخوره برای خودش کباب میزنه... 

دعا نویس چیه...خرافاته وقت و پول خودتونو هدر ندید.. خب الان دگ انقد غذا نخورده معدش کوچک شده و عادت ...

ما هم اولین بار به ناچار پامون به دعانویس باز شد..اخه هردکتری بردیم و درمان کردیم اصلا اثر نداشت روش 

اره معده ش خیلی کوچیک شده نه خواهر اتفاقا مامانم غذاهای مورد علاقشو هم درست میکنه اما لب به غذا نمیزنه 

اره والا هم پرخوری بده هم کم خوری این نوجوونا چرا اینجور میکنن  

کاربری دست دونفره..من و دوستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.