2777
2789

دخترم تب داره دوتا دکتر بردم هرکدوم داروهای متفاوت دادن .نمیدونم کدومو بدم.

واسه تب یکی شربت کوریزان داده یکی قرص ۳۲۵

واسه سرفه هم یکی برم هگزین داده یکی پلاروکا

لطفا اگه تجربه دارین بگین

الان نزدیک یه ساعته کوریزان دادم ولی تبش نیومده پایین.یه ریز هم سرفه میکنه😪😔

باید فکر کنم🤔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه سرفه هاش خلط دار هست برم هگزین خلط هلش رو نرم میکنه راحت میشه

خیلی سرفه میکنه ولی اصلا خلط نمیاد الان یه ماهه مریضه .هی تب میکنه خوب میشه..ولی خلط نمیاد.انقدر دکتر رفتبم دیگه کلافه شدم اصلا خوب نمیشه..امروز دوتا دکتر بردیم .هرکدوم یه چیزی داده

باید فکر کنم🤔
خیلی سرفه میکنه ولی اصلا خلط نمیاد الان یه ماهه مریضه .هی تب میکنه خوب میشه..ولی خلط نمیاد.انقدر دکت ...

خب خلط داره و نمیاد یا سرفه هاش خشکه؟ اگه خلط داره فقط برم هگزین بده یه چیزی مثل کیتوتیفن براش مثل سمه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
خب خلط داره و نمیاد یا سرفه هاش خشکه؟ اگه خلط داره فقط برم هگزین بده یه چیزی مثل کیتوتیفن براش مثل س ...

خب دفه پیش دکتر براش کتوتیفن داد با برم هگزین .یه هفته خورد اصلا خوب نشد تا اینکه دیشب دوباره تب کرد.سینه اش یه جوری صدا میده انگار خلط داره ولی هرچی هم شدید سرفه میکنه اصلا چرک نمیاد ..حتی منم میزنم پشتش چیزی نمیاد.واقعا خودم موندم که چرک داره یا نه

باید فکر کنم🤔
خب دفه پیش دکتر براش کتوتیفن داد با برم هگزین .یه هفته خورد اصلا خوب نشد تا اینکه دیشب دوباره تب کرد ...

خب وقتی صدا میده پس چرک داره ولی چسبنده س برا همین کنده نمیشه برم هگزین رو مرتب سر ساعت بده خیلی خوبه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
خب وقتی صدا میده پس چرک داره ولی چسبنده س برا همین کنده نمیشه برم هگزین رو مرتب سر ساعت بده خیلی خوب ...

دادم برم هگزین رو تازه تموم کرد ولی باز چرک نیومد باز تب کرد.صبح بردیم دکتر شربت گیاهی پلاروکا داد.عصر بردیم یه دکتر دیگه باز برم هگزین داد.ولی میگم یکی خورده اثر نکرده اصلا خلط نماد..

باید فکر کنم🤔